Tanzania

Tanzania har det beste fra Afrika kombinert i et land; spennende safari, storslåtte fjell, billedskjønne steppelandskap, urørte drømmestrender og spennende kulturskatter!

Eksotiske Tanzania byr på Afrikas beste opplevelser

Tanzania er det største landet i Øst-Afrika, og grenser til hele 8 land på det afrikanske kontinent. Her har noen av verdens eldste menneskelevninger blitt funnet, og landet har en lang og rik historie.

I Tanzania ligger noen av de mest kjente nasjonalparkene i verden, blant annet Serengeti som er en svært populær safari-destinasjon. Nord i landet ligger det majestetiske fjellet Kilimanjaro som en slags inngangsport til flere av safariparkene.

Like utenfor kysten finner du øya Zanzibar, som gir assosiasjoner til kritthvite strender, azurblått vann, svaiende hengekøyer og palmesus. En paradisøy!

Tanzania har det beste fra Afrika kombinert i et land; storslåtte fjell, billedskjønne steppelandskap, urørte drømmestrender og spennende kulturskatter!

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Tanzania
kalender DagDag NattNatt BadBad