Bangtao Beach

Bangtao Beach har kritthvit sand og gode svømmeforhold. Mesteparten av området er okkupert av et stort hotellkompleks med 7 hotell og en meget bra golfbane, samt mange gode, relativt dyre, restauranter og barer.

mange av Phuket’s luksusresorter, flott golfbane og stor samling av restauranter

Bangtao Beach er en av de større strendene på øya og har kritthvit sand og gode svømmeforhold. På sørenden av stranden finnes et spennende korallrev og et utvalg av små hoteller. Nærliggende Surin Beach er en populær strand og verdt et besøk.

Mesteparten av Bangtao Beach er okkupert av Laguna Complex, et stort hotellkompleks bestående av 7 hoteller og en meget bra golfbane. Her finnes mange gode, men også relativt dyre, restauranter og barer. Verdt å nevne er også det nydelige The Pavilions Phuket som passer perfekt for bryllupsreisende.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Bangtao Beach
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 31°C 23°C
Feb 32°C 23°C
Mar 33°C 24°C
Apr 33°C 25°C
Mai 31°C 25°C
Jun 31°C 25°C
Jul 31°C 25°C
Aug 31°C 24°C
Sep 30°C 24°C
Okt 31°C 24°C
Nov 31°C 24°C
Des 31°C 24°C
Prognose for Bangtao Beach