Tioman

Tioman er en liten øy hvor tiden står stille. Her er det hovedvekt på avslapning, strandliv, god mat og drikke og kvalitetstid med de man er på ferie med.

– Oppdag paradisøya Tioman

Tioman er en liten øy utenfor Malaysias østkyst. Den ligger i Mersing marinepark og er utnevnt av Time magazine som en av verdens vakreste.

Øya er lite befolket og store deler er urørt natur som omkranses av korallrev og krystallklart vann, noe som gjør Tioman til et paradis for dykking og snorkling.

Den vanligste måten å ankomme Tioman er med ferge, men øya har også en egen liten flyplass med ruter til Kuala Lumpur og Singapore. Flyturen tar en knapp time.

På Tioman står tiden stille. Her er det hovedvekt på avslapning, strandliv, god mat og drikke og kvalitetstid med de man er på ferie med.

På grunn av øyas beliggenhet, er klimaet aller best i sommermånedene, og høysesong er mai-august. Ønsker man å besøke Malaysia om vinteren, og vil unngå monsunsesongen kan Langkawi være et godt alternativ.

Ting å gjøre på Tioman:

* Dykking er veldig populært, og det finnes flere selskaper som arrangerer kurs og utflukter til de flotte revene

* Jungelturer er også mulig, både med og uten guide. Det anbefales å ordne I samråd med hotellet

* Hvis man spiller golf, har Berjaya Resort en flott 18-hulls golfbane

* Sol, bad, kajakkpadling, volleyball og fisking er andre aktiviteter å gjøre på øya

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Tioman Island
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 28°C 22°C
februar 29°C 22°C
mars 30°C 22°C
april 31°C 22°C
mai 31°C 22°C
juni 31°C 22°C
juli 30°C 22°C
august 30°C 22°C
september 30°C 22°C
oktober 30°C 22°C
november 29°C 22°C
desember 28°C 22°C
Prognose for Tioman Island