Tsilivi

Tsilivi er et yndet feriemål som passer for alle aldersgrupper. Her kan du nyte det avslappende eller aktive strandlivet, det er gode muligheter for shopping og stedet har et utall av restauranter, tavernaer og musikkbarer.

Tsilivi er et yndet feriemål som passer for alle aldersgrupper.

Tsilivi er en av de “store” feriedestinasjonene. Ikke det at den er stor i omfang, men stor i forhold til at det du trenger for en god ferie, det finner du her. Her kan du nyte det avslappende eller aktive strandlivet, det er gode muligheter for shopping og stedet har et utall av restauranter, tavernaer og musikkbarer.

Den langgrunne sandstranden i Tsivili er 4 km lang og barnevennlig. Her kan du blant annet prøve vindsurfing og vannskikjøring.

Tsilivi ligger i et olivenlundområde og innbyr til fine spaserturer. Ellers så er det bussforbindelse inn til Zakynthos by hvor du kan gå på marked eller bare vandre rundt å se på livet i byen.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Tsilivi
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 6°C
Feb 15°C 6°C
Mar 17°C 8°C
Apr 20°C 10°C
Mai 24°C 14°C
Jun 28°C 18°C
Jul 30°C 20°C
Aug 30°C 20°C
Sep 28°C 18°C
Okt 24°C 14°C
Nov 19°C 10°C
Des 16°C 8°C
Prognose for Tsilivi