Antalyaområdet

Antalya bukten rommer mange kulturskatter og ferieperler som ligger på rekke å rad langs kysten. Her finner du alt fra rimelige til luksuriøse hoteller, fantastiske strender, varmt og tørt klima, historiske steder, golf og flere andre aktiviteter.

Tyrkias Riviera

Helt i sør langs den tyrkiske delen av Middelhavet finner du en rekke forskjellige feriebyer med sine egne særtrekk. Denne kystlinjen blir kalt Tyrkias Riviera og med rette. Taurus-fjellene ligger parallelt med kysten og danner et malerisk bakteppe. Området kan også by på mange severdigheter, både når det gjelder historie og natur. Et besøk til Pamukkale kan virkelig anbefales. Varme og kalkholdige kilder har gjennom tusenvis av år bygget opp et område med kritthvite terrasser.

Feriestedene ligger som perler på en snor, med Kemer i vest og Alanya i sørøst. Tilsammen har disse stedene noe for alle. Alt fra rimelige til luksuriøse hoteller, fantastiske strender, varmt og tørt klima, historiske steder, golf og flere andre aktiviteter.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Antalya-området
kalender DagDag NattNatt BadBad