Izmirområdet

Tyrkia`s kyst mot Egeerhavet er kjent for flotte sandstrender, turkisblå bukter, kurbad og ruinbyer. Her ligger flere kjente feriebyer som Cesme, Kusadasi, Bodrum og storbyen Izmir med nesten 3 millioner innbyggere.

Tyrkia`s kyst mot Egeerhavet er kjent for flotte sandstrender, turkisblå bukter, kurbad og ruinbyer

Det er ikke så mange turister i dette området som det er rundt Antalya.

Langs kysten ligger kjente feriebyer som Cesme, Kusadasi, Bodrum, samt storbyen Izmir og Efesos, som er Tyrkias mest kjente antikke by. Noen få timers kjøretur inn i landet finner du byen Pamukkale som oversatt til norsk betyr bomullsslott. Byen er kjent for sine vakre kalkterrasser med kildevann som sies å ha helbredende effekt. Med andre ord, du kan få med deg storby, kultur og «sol og bad».

Izmir er Tyrkias tredje største by og har i underkant av 3 millioner innbyggere. Byen har også den nest viktigste havnen i Tyrkia etter Istanbul.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart