Marmaris

Marmaris ligger innerst i en bukt ved foten av Taurusfjellene med utsikt til en vidunderlig skjærgård. Badebyen har en vakker småbåthavn og langs strandpromenaden er det et godt utvalg av restauranter, barer og kafeer.

Marmaris blir betegnet som “badebyen ved Egeerhavet som bobler av tyrkisk sjarm”

Badebyen ligger innerst i en bukt ved foten av Taurusfjellene med utsikt til en vidunderlig skjærgård. Her finner du en vakker småbåthavn med alt fra små fiskebåter til store skuter, og de flotte karakteristiske Gületbåtene.

Langs strandpromenaden som strekker seg helt til Icmeler, ligger det et godt utvalg av restauranter, barer og kafeer. Stranden i Marmaris er smal og sanden er noe grovkornet. I Icmeler fins det en bred langgrunn sandstrand og man kommer seg dit med de kjente minibussene, Dolmus, som er et enkelt og billig transportmiddel.

I den eldre delen av Marmaris er smugene smale og her finner du en stor basar med hundrevis av boder og små butikker som kan gi deg en super shoppingopplevelse.

Ønsker du å ta fri fra stranden en dag er det flere gode turmål i nærheten av Marmaris enten du velger øyturer i skjærgården, elvetur til oltidsbyen Dalyan eller jeepsafari i et dramatisk landskap. Altså, her finner du noe for enhver smak.

Avstanden fra flyplassen er ca 100 km.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Marmaris
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 10°C 2°C 18°C
februar 11°C 2°C 17°C
mars 14°C 4°C 17°C
april 18°C 7°C 18°C
mai 24°C 11°C 21°C
juni 29°C 16°C 24°C
juli 33°C 19°C 26°C
august 33°C 19°C 28°C
september 29°C 15°C 27°C
oktober 23°C 10°C 24°C
november 16°C 6°C 22°C
desember 11°C 3°C 19°C
Prognose for Marmaris