Vilnius

Vilnius er hovedstaden i Litauen og en vandring levende kulturhistorie. Byen har over 1200 historiske byggverk fra middelalderen og fram til i dag.

Vilnius er hovedstaden i Litauen og en vandring levende kulturhistorie.

Byen ble kåret til europeisk kulturhovedstad i 2009 og har et historisk sus med sine gamle, praktfulle bygninger som er vakker restaurert. Vilnius er en by du raskt føler deg velkommen i og gjestfriheten er varm og romslig.

Byen har over 1200 historiske byggverk og dekker historiske perioder fra middelalderen og fram til i dag. Det siste tilskuddet blant museene er Guggenheim museum som ble åpnet i 2011.

Det moderne Vilnius har et travelt sentrum med både markeder og moderne merkevarebutikker. Gamlebyen blir betegnet som en labyrint av arkitektur, butikker, restauranter, kafeer og gallerier. Den står på Unescos verdensarvliste for sin orginalitet og unike historie. Vilnius er en vandring levende kulturhistorie så sett av nok tid.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Vilnius
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan -4°C -9°C
Feb -2°C -8°C
Mar 3°C -4°C
Apr 11°C 2°C
Mai 18°C 8°C
Jun 21°C 11°C
Jul 22°C 12°C
Aug 22°C 12°C
Sep 16°C 8°C
Okt 10°C 3°C
Nov 4°C -1°C
Des 0°C -5°C
Prognose for Vilnius