Galini Sea View

Agia Marina, Hellas Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Avstand

  • Avstand til strand: 200m
  • Avstand til sentrum: 9km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Lekkert voksenhotell med All Inclusive og utsikt i særklasse 
CHC Galini Sea View er et lyst og moderne hotell beliggende på en høyde ovenfor Agia Marina. Herfra er det en praktfull utsikt utover havet. Her kan du nyte en herlig ferie med ren avslapning og kretasisk gjestfrihet. Hotellet er et populært bosted der det ligger i fredelige omgivelser, men likevel med kort vei til aktiviteter, shopping, restauranter og strender. Du vil trives ved det flotte bassengområdet som har solsenger, parasoller og en poolbar med forfriskninger. 

Her bor du i moderne og romslige dobbeltrom og familierom (med separat soverom). Rommene har balkong/terrasse og det er mulig å oppgradere til delvis havutsikt. En variert og bra All Inclusive inngår i oppholdet. 

Hotellet har spaavdeling med diverse deilige behandlinger (mot avgift). Du kan også benytte treningsfasiliteter, badstue, hamam og innendørsbasseng. 

På hotellet får du også praktfulle matopplevelser. Du kan enten velge å tilbringe kvelden i buffétrestauranten, eller prøve en av de to á la carte-restaurantene. Kvelden kan du avslutte i en av hotellets barer med en lekker drink eller en kopp kaffe, og nyte den flotte utsikten.  

Videre tilbyr hotellet også gratis transport til stranden i Agia Marina. Området har et godt utvalg av restauranter, butikker og underholdningsmuligheter. Agia Marina er en hyggelig fiskerlandsby ca. 9 km fra Chania sentrum. Man kan med fordel ta en dagstur hit, hvis du ønsker mer byliv, severdigheter og nattliv. 

Vis på kart

Kart

Gjestenes vurdering