Eftalia Aytur Hotel

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Trimrom
 • Medical
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære

Avstand

 • Avstånd strand: 100mm
 • Avstand sentrum: 1kmm

Antall

 • Antall etasjer: 5
 • Antall rum: 33

Andre

 • Built year: 1986, renovert 2012
 • Måltider: Ingen måltider, frokost eller halvpensjon
 • Room floor: Flilser
 • Transfer time: 2,5 h
 • Basseng: 2

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Leilighetshotell med perfekt beliggenhet i Alanya
Eftalia Aytur Apartments er et koselig leilighetshotell med en livlig og behagelig atmosfære. Her bor du lilke ved Østre stranden og med nærhet til Alanya sentrum har du gode forutsetninger til å utforske Alanya i løpet av ditt besøk. Restauranter, barer, shopping og kultur ligger bare en liten gåtur bort – bare følg den trivelige strandpromenaden!

Velger du å ikke kjøpe til frokost eller halvpensjon, står du selv for alle måltider, og kan for eksempel utforske lokale restauranter og barer i nærliggende Alanya sentrum.

Du bor i enkle leiligheter for opp til seks personer, og dele fasiliteter med byggets hotelldel, Eftalia Aytur Hotel. Leilighetene passer best for deg som ikke bare vil tilbringe ferien på hotellrommet, men som vil utforske alt spennende som Alanya har å by på.

Nær Østre stranden
Ved hotellområdet finnes det to basseng å velge mellom: et hovedbasseng og et litt mindre basseng. Her råder en trivelig og livlig stemning, som virkelig gir deg feriefølelsen.

For Eftalia Aytur Apartments yngste gjester finnes det en separat liten plaskedam ved hovedbassenget. Her kan du nyte av varmen med solsenger og parasoll, som man fritt kan benytte seg av. Du har i tillegg en bassengbar som serverer forfriskende drikke i løpet av hele dagen, mot betaling.

Noe av det beste med Eftalia Aytur Apartments må være den fine beliggenheten ved Østre stranden i Alanya. På stranden finnes både solsenger og parasoller, som man kan leie. Det er en koselig strandbar som serverer drikke og snacks mot betaling. Det finnes en hel del vannsporter å teste, mot betaling.

Mot betaling

Drikke og snacks i barene, leie av solsenger og parasoller på stranden, vannsporter.

Velg mellom ingen måltider, frokost eller halvpensjon
Det inngår ingen måltider i prisen, men du kan kjøpe til både frokost og halvpensjon, der både frokost og middag er inkludert. Måltidene serveres i hovesrestauranten. Det finnes to barer på hotellområdet og en på stranden, der drikkevarer kan fås mot betaling. 

Vil du ha enda mer variasjon kan du passe på å utnytte Eftalia Aytur Apartments sentrale beliggenhet, med gangavstand til populære Alanya sentrum og restauranter der, kafeer og barer for alle smaker.

Mot betaling

Ingen måltider: All mat og drikke.

Frokost: All mat og drikke, bortsett fra frokost som er inkludert (vann, te og kaffe inngår til frokosten).

Halvpensjon: All mat og drikke, bortsett fra frokost og middag som er inkludert (vann, te og kaffe inngår til frokosten. Ingen drikke inngår til middag).

Utforsk Alanya på ferie
Eftalia Aytur Apartment har et lite treningsrom og et morsomt utegym som fritt kan benyttes om du vil passe på å trene i løpet av ferien. Ved siden av utegymmet finnes en liten lekeplass for yngre barn, med husker og sklie. Flere kvelder i uken arrangeres det livemusikk som bidrar til en trivelig stemning.

På bare noen minutter tar du deg enkelt inn til charterparadiset Alanya, som har massevis av aktiviteter å by på. Her finner du shopping, flere bademuligheter, en hel sjø av restauranter og barer samt et heftig nattliv.

Det er kostnadsfritt wifi i lobbyen.

Mot betaling

Badstue, hamam og spabehandlinger.

Enkle leiligheter for opptil seks personer
På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle leiligheter med tydelig charterpreg. Leilighetene fungerer veldig bra som base for en deilig ferie, selv om interiøret kanskje ikke er den mest moderne.

Alle leiligheter har balkong, klinkegulv, individuelt klimaanlegg, tv og minikjøleskap (ikke oppfylt) og minisafe (mot betaling). På badet finnes dusjkabinett og hårføner. Her finnes også et matbord med fire stoler.

Mot betaling

Minisafe.

Toromsleilighet, 2-4 personer
I disse leiligheter finnes det to rom fordelt på cirka 35 m². Her finnes to ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x90 cm hver. Leiligheten krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Treromsleilighet, 3-6 personer
Denne leiligheten har tre rom fordelt på cirka 40 m². Her finnes det fire ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x90 cm hver. Leiligheten krever minst tre fullt betalende, det kan bo maks fem voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Besøk spaet for ekstra avslapning
Om feriestemningen og tiden i solen ikke er nok for å gjøre deg helt avslappet, eller om du bare vil unne deg selv det lille ekstra, kan du besøke Eftalia Aytur Apartments lille spa. Her finnes badstue, tyrkisk hamam og behandlinger som alle fåes mot betaling. Etter et besøk her kommer du garantert kunne slappe av og koble bort hverdagsstressen og nyte av ferien.

Mot betaling

Badstue, hamam og behandlinger.


Hotellet ligger sentralt og nære veien, så noe støy utenfor kan forekomme.

Wifi kan benyttes fritt i lobbyen, men hastigheten kan tidvis være langsom.

Eftalia Aytur har også en hotelldel, se Eftalia Aytur Hotel.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider

Gjestenes vurdering