Nazar
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Eftalia Aytur Hotel

Alanya, Tyrkia Vis på kart

Om hotellet

Leilighetshotell med perfekt beliggenhet i Alanya
Eftalia Aytur Apartments er et koselig leilighetshotell med en livlig og behagelig atmosfære. Takket være nærheten til den Østre stranden og Alanya sentrum har du her gode forutsetninger til å utforske Alanya i løpet av ditt besøk. Restauranter, barer, shopping og kultur ligger bare en liten gåtur bort – bare følg den trivelige strandpromenaden!

Med en slik nærhet til stranden kommer man mest sannsynlig å tilbringe flere timer der, men du kan også nyte av de bassengene på hotellområdet. Her er stemningen glad og trivelig.

Når du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du velge å kjøpe med All Inclusive, som kan være veldig deilig å ha. Da får du alle måltider servert på hotellet, og det er allerede betalt på forhånd. Velger du derimot å ikke kjøpe med en måltidspakke, står du selv for alle måltider, og kan for eksempel utforske lokale restauranter og barer i nærliggende Alanya sentrum.

Du bor i enkle leiligheter for opp til seks personer, og dele fasiliteter med byggets hotelldel, Eftalia Aytur Hotel. Leilighetene passer best for deg som ikke bare vil tilbringe ferien på hotellrommet, men som vil utforske alt spennende som Alanya har å by på.

Dette leilighetshotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi samler våre prisverdige All Inclusive-hotell.

Nære til Østre stranden
Ved hotellområdet finnes det to basseng å velge mellom: et hovedbasseng og et litt mindre basseng. Her råder en trivelig og livlig stemning, som virkelig gir deg feriefølelsen. For Eftalia Ayturs yngste gjester finnes det en separat liten plaskedam ved hovedbassenget. Her kan du nyte av varmen med solsenger og parasoll, som man fritt kan benytte seg av. Du har i tillegg en bassengbar som serverer forfriskende drikke i løpet av hele dagen, mot betaling.

Noe av det beste med Eftalia Aytur må være den fine beliggenheten ved Østre stranden i Alanya. På stranden finnes både solsenger og parasoller, som man kan leie. Det er en koselig strandbar som serverer drikke og snacks mot betaling. Det finnes en hel del vannsporter å teste, mot betaling.

Mot betaling

Drikke og snacks i barene, leie av solsenger og parasoller på stranden, vannsporter.

Velg mellom All Inclusive og ingen måltider
Når du bor på Eftalia Aytur Apartments kan du velge å kjøpe med All Inclusive, men i grunnprisen inngår ingen måltider.

All Inclusive er kjempe deilig da man får alle måltider på hotellet, uten å måtte tenke på regningen! Frokost, lunsj og middag serveres i form av buffé i hovedrestauranten, hvor det bys på både tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter.

På hotellet finnes det et par barer – blant annet populære Efes bar, hvor det tilbys øl, vin og brus uten ekstra kostnad. Perfekt får du trenger en pause fra solsengen med en deilig iskrem. Her kan du også nyte av en kopp kaffe og kake under ettermiddagen.

Som alternativ til hovedrestauranten har hotellet en tyrkisk temarestaurant, som kan besøkes mot betaling og dersom det finnes plass.

Vil du ha enda mer variasjon kan du passe på å utnytte Eftalia Ayturs sentrale beliggenhet, med gangavstand til populære Alanya sentrum og restaurantene der, de har også cafèer og barer for alle smaker. For deg som velger selvbetjening istedenfor All Inclsuive er dette en fantastisk fordel!

Vennligst noter: I All Inclusive-programmet på Eftalia Eytur er vin, øl og brus inkludert. Øvrige alkoholholdige drikke er mot betaling.

Mot betaling

Uten tilvalg er all mat og drikke mot betaling. Velger du All Inclusive betaler du for alle barer utenom EFES, hvor vin, øl og brus er inkludert. Alle øvrige alkoholholdige drikke og besøk på temarestauraten er mot betaling.

Utforsk Alanya på ferie
Eftalia Aytur har et eget spa hvor det finnes ulike behandlinger, det tyrkiske badet hamam og kostnadsfri badstue. Det finnes også et lite gym som kan benyttes fritt, om du vil passe på å trene litt under ferien. Flere kvelder i uken arrangeres det livemusikk som bidrar til en trivelig stemning.

På bare noen minutter tar du deg enkelt inn til charterparadiset Alanya, som har massevis av aktiviteter å by på. Her finner du shopping, flere bademuligheter, en hel sjø av restauranter og barer samt et heftig nattliv.

Det er kostnadsfritt wifi i lobbyen.

Mot betaling

Hamam og spabehandlinger.

Enkle leiligheter for opptil seks personer
På Eftalia Aytur Apartments bor du i enkle leiligheter med tydelig charterpreg. Leilighetene fungerer veldig bra som base for en deilig ferie, selv om interiøret kanskje ikke er den mest moderne.

Alle leiligheter har balkong, klinkegulv, individuelt klimaanlegg og tv. Minikjøleskap (ikke oppfylt) og safe kan anvendes mot betaling. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.Her finnes også et matbord med fire stoler.

Toromsleilighet, 2-4 personer
I disse leiligheter finnes det to rom fordelt på cirka 35 m². Her finnes to ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x90 cm hver. Leiligheten krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.

Treromsleilighet, 3-6 personer
Denne leiligheten har tre rom fordelt på cirka 40 m². Her finnes det fire ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x90 cm hver. Leiligheten krever minst tre fullt betalende, det kan bo maks fem voksne og et barn og det er mulig å få to barnepriser.


Mot betaling

Minikjøleskap og safe.

Besøk spaet for ekstra avslapning
Om feriestemningen og tiden i solen ikke er nok for å gjøre deg helt avslappet, eller om du bare vil unne deg selv det lille ekstra, kan du besøke Eftalia Ayturs lille spa. Her finnes kostnadsfri badstue, men også tyrkisk hamam og behandlinger som fåes mot betaling. Etter et besøk her kommer du garantert kunne slappe av og koble bort hverdagsstressen og nyte av ferien.

Mot betaling

Hamam og behandlinger.


Hotellet ligger sentralt og nære veien, så det kan være noe lyd utenfra.

I All Inclusive-programmet på Eftalia Eytur er vin, øl og brus inkludert. Øvrige alkoholholdige drikke er mot betaling.

Det finnes fri wifi i lobbyen, men hastigheten kan til tider være langsom.

Eftalia Aytur har også en hotelldel, se Eftalia Aytur Hotel.

Vis på kart

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Heis
 • Family room
 • Gym
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære

Avstand

 • Avstånd strand: 100m
 • Avstand sentrum: 1km

Antall

 • Antall etasjer: 5
 • Antall rum: 33

Andre

 • Built year: 1986
 • Credit card: Visa, MasterCard
 • Meals: Ingen måltider/All Inclusive
 • Room floor: Flilser
 • Transfer time: 2,5 h
 • Basseng: 2

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering