D Varee Diva Bally Sukhumvit

Bangkok, Thailand Flagget til Thailand

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Treningsrom
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Om hotellet

Hotellet har en praktisk beliggenhet på Sukhumvit Road, en hovedvei og en av de mest turistvennlige sonene for shopping, restauranter og underholdning. Beliggenheten er også i nærheten av det sentrale forretningsdistriktet og har enkle sky-tog- eller undergrunnsforbindelser til mange templer og gamle attraksjoner. Den nærmeste togstasjonen ligger ca. 300 meter fra hotellet.

20 juniorsuiter, 6 suiter, 6 leiligheter, 21 studioer og 25 dobbeltrom er tilgjengelige for gjester i en 8-etasjes hovedbygning og en 5-etasjers tilleggsbygning. På dette leilighetshotellet, som inkluderer heis, blir gjestene hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet. Resepsjonen i lobbyen er bemannet hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og minibank. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk og et TV-rom. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Andre tjenester inkluderer 24-timers sikkerhetstjeneste, romservice, klesvask, myntvaskeri, sidetjeneste og hotellbuss. Gratis aviser er tilgjengelig.

Rommene har kjøkken og bad, og klimaanlegg sørger for akkurat den rette temperaturen. En balkong er blant standardfasilitetene til noen rom. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng eller en king-size-seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap, en mikrobølgeovn og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, DVD-spiller og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Tøfler er inkludert. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har røykfrie rom og røykerom.

Gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur i utendørsbassengområdet. Finværet kan nytes på terrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på leilighetshotellet, inkludert treningsstudio, aerobic, spa, massasjebehandlinger og hydroterapibehandlinger.

Spisefasilitetene inkluderer en spisesal, et frokostrom og en bar. En røykfri restaurant med klimaanlegg, høye stoler og et eget område for røykere er tilgjengelig for gjestene. En deilig og variert buffé tilberedes til frokost hver dag, og en fast meny kan bestilles til lunsj og middag.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider