Hotel Cactus

Rhodos by, Hellas

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Cactus Hotel

Lengst ut på odden, hvor de populære strendene Ellie Beach og Windy Beach møtes, som siste hotell innen akvariet ligger Cactus hotel. Her har man absolutt en av byens beste steder om tilhører dem som vil ha stranden over gaten og samtidig byens underholdning innen kort avstand. Området er populært, og det er mange restauranter i området. Selvfølgelig er det et fint bassengområde omgitt av en grønn hage med fin utsikt over Middelhavet. Du starter dagen med frokosten som inngår og senere er bare å velge om dagen skal tilbringes i bassenget eller i sjøen eller begge deler. I området er det også en koselig snackbar som serverer enkel mat og drikke, samt et frokostspisesal og biljard.

Dette er et verdsatt og veldrevet hotell med mange tilbakevendende gjester. Hotellet vender seg til et publikum over 25 år, men tillater barn med voksen selskap. Minimumsalderen for reisende uten barn er 25 år.

Rommene

Lyse og hyggelige rom med store vinduer som gir fint lys. Dobbeltrom har to enkeltsenger, noen få rom med dobbeltseng. Disse rommene er eldre og ligger i etasje 1-4.

Superior-rommene har to enkeltsenger, noen få rom med dobbeltseng. Disse rommene ligger i etasje 5-6 og har nyere og mer moderne innredning. Ingen under 25 år aksepteres om man reiser uten foreldre. Alle rommene har flislagt gulv, sentralt luftkondisjonering, satellitt-TV, lite kjøleskap, vannkoker og balkong. Badene har badekar i dobbeltrom og dusjkabinett i superiorrommene, toalett og hårføner. Badene har toalett, hårføner og i standardrommene med utsikt mot omgivelsene har badekar, i standardrommene med havutsikt er det badekar eller dusj, superiorrommene har dusj.

Romtyper

Dobbeltrom med utsikt mot omgivelsene for maks 2 personer

Dobbeltrom med utsikt mot havet for maks 2 personer

Superior-rom med utsikt mot omgivelsene for maks 2 personer

Rom Superior med utsikt mot havet for maks 2 personer

Øvrig

Hotellet består av en bygning med 6 etasjer. 172 rom. Bygget 1972 renovert i 2019. Heis, safe mot kostnad for dobbeltrom og gratis for superiorrom. Frokost inkludert. Solsenger, parasoller mot en ekstra kostnad på stranden. Stranden 50 m med grovkornet sand eller klapperstein. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Rhodos by 600 m. Lokalbuss 300 m. Sentrum / turistområde med gjennomgangstrafikk og lyd fra folkliv som kan være forstyrrende * Hotellet har en aldersgrense på minst 25 år. Hvis man er yngre, bør du reise sammen med foreldrene, så det er ikke er et barnfritt hotell.

Hotellskatt

Hellas har innført en skatt på alle hotellovernattinger. Denne avgiften skal betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres av lengden på oppholdet og den offisielle klassifiseringen av overnattingsstedet. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av overnattingsstedet kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen. Se under øvrig informasjon.

1-2 stjerner: 0,50 euro per rom og natt

3 stjerner: 1,50 euro per rom og natt

4 stjerner: 3 euro per rom og natt

5 stjerner: 4 euro per rom og natt

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider