Electra Palace

Ialyssos, Hellas

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Gym
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive
 • Basseng

Avstand

 • Avstånd strand: 0mm
 • Avstand sentrum: 1.5kmm

Antall

 • Antall etasjer: 6
 • Antall rum: 307

Andre

 • Built year: 1974
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 15-20 minutter

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vakkert beliggende strandhotell
Electra Palace er et førsteklasses All Inclusive-hotell som ligger direkte ved stranden og tilbyr en rekke aktiviteter fra morgen til kveld. Her finner du et vakkert bassengområde, en utendørs Jacuzzi med havutsikt og et barnebasseng for de minste gjestene. Den myke vinden demper varmen fra solen og i basseng- og strandbaren serveres det kalde og varme forfriskninger.

Det fins herlige gressplener mellom hotellet og stranden, og flere solterrasser og loungeområder hvor man kan slappe av med det turkise Egeerhavet som vakker bakgrunn.

De friske rommene er moderne innredet og godt planlagt.

På Electra Palace er det velsmakende All Inclusive inkludert i prisen, så da slipper du tenke på hva mat og drikke koster og kan konsentrere deg på å spise, nyte og ha det bra.

Om du får lyst å oppleve Rhodos kan du ta en tur til koselige Ialyssos sentrum, eller ta en tur rundt i koselige Rhodos by, ca. en halvtimes biltur fra hotellet.

Electra Palace er en del av Nazars Holiday Collection, og her får du fantastisk kvalitet og mye for pengene.

Bad for alle smaker
Uansett hvilket basseng du velger å bade i, så vil du nyte av det frodige og vakre landskapet omkring Electra Palace. Ved det fine og deilige hovedbassenget råder en behagelig stemning, og her finnes det også et lite barnebasseng for hotellets minste. I boblebadet kan du slappe av og nyte av den fantastiske utsikten over det turkise havet.

Rett nedenfor hotellet finner du den koselige private stranden, som er en blanding av sand og stein. Hit kan du gå for en stille morgendukkert før hotellet våkner, eller kjøle deg ned i den milde brisen og det deilige vannet under dagens varmeste timer. Her finnes en fin solterrasse med solsenger, sittemøbler og bar, hvor du kan nyte av avkjølende drinker, deilig stemning og utsikt over det glitrende havet. Solsenger og parasoll på stranden er kostnadsfritt, og badehåndklær kan lånes på hotellet.

Deilig og behagelig All Inclusive
Med All Inclusive på Electra Palace kan du fokusere på å nyte av ferien, og legge igjen lommeboken på hotellrommet! Frokost, lunsj og middag serveres i form av velfylte buffeer i hovedrestauranten, og de fleste kvelder i uken er det ulike temaer. Hotellets minste gjester kan nyte av barnevennlige retter fra en spesiell barnemeny.

Blir du sugen på noe godt mellom måltidene fins det både is og lekre bakverk å nyte av i det franske bakeriet om dagene. Her serveres også sen frokost, og du vil sove litt ekstra eller ta en times trening før frokost.

Det finnes flere koselige barer på hotellområdet, og et utvalg av gresk vin og øl, brus, juice og vann er alltid inkludert i ditt All Inclusive-program. Hotellet har gjort det klart og tydelig, slik at man enkelt kan se hva som er inkludert.

Både lunsj og middag kan nytes i hotellets middelhavsinspirerende grillrestaurant, hvor du ikke trening å bestille bord. Du kan også spise middag på den italienske eller kinesiske temarestauranten, som krever bords bestilling minst et døgn i forvei. Her kan du spise helt kostnadsfritt en kveld i uken, så lenge det finnes plass. Den italienske restauranten serverer også en deilig lunsj.

Vennligst vær oppmerksom på at det er kleskode på hotellets hovedrestaurant om kveden, som betyr langbukser for menn.

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer, champagne, noen viner og øl på flaske.

Massevis av moro for både store og små barn
Har barna det morsomt på ferien, har også du som foreldre det bra. Electra Palace har en populær internasjonal barneklubb med lidenskapelig personal som alltid gjør sitt aller beste for at barna skal trives. Tre ganger i uken arrangeres det morsomme kveldsaktiviteter for barn fra 4-11 år. På området fins også et barnebasseng, en koselig liten lekeplass og en mindre klatrevegg.

For de eldre barna fins en tenåringsklubb med blant annet dart og Nintendo-hjørne, hvor ungdommene kan omgås og treffe nye venner. Det finnes til og med en babyklubb for barn mellom fire måneder og fire år, som er mot betaling.

Mot betaling

Babyklubben.

Mange muligheter å aktivere seg
På Electra Palace finnes det mengder av spennende aktivitetsmuligheter! Prøve på yoga og tai chi, vrikk på hoftene på et svett zumba-pass eller lær deg å meditere med havet som bakgrunnsmusikk. Du som liker ballsporter har kommet rett, for her kan du spille både beachvolleyball, minifotball, tennis, bordtennis og basketball.

Om havet inspirerer deg til å lære deg å dykke, blir det tilbudt dykkerkurs ved hotellets store basseng. Utover dette kan du underholde deg med aerobics, Pilates, kitesurfing og dans. Electra Palace tilbyr også noe så unikt som leksjoner i gresk, gresk historie og gresk matlagning!

Du som vil passe på å trene i løpet av dine ledige dager, kan besøke hotellets velutrustede treningssenter, som krever en alder på minst 16 åt. Hotellet har også en fredfull spa, hvor du kan nyte av avslappende behandlinger.

Av og til arrangeres det temakvelder som en gresk aften, live-musikk eller cocktailparty. Det finnes kostnadsfritt wifi på hele hotellområdet, en om du ønsker raskere oppkobling er det mot ekstra betaling.

Mot betaling

Privatleksjoner i sport, opplyst tennisbane, dykking og dykkeleksjoner, kitesurfing, arrangerende utflukter, raskere wifi.

Friske og romslige rom
Rommene på Electra Palace er moderne med lys innredning, og utstyrt med det meste man kan tenke seg. Alle rom har kostnadsfritt WiFi, balkong, individuell klimaanlegg, fliser, telefon, minisafe, minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te, TV samt tøfler og badekåper. På badet fins hårføner samt badekar og dusjkabinett. Om du elsker å kunne se utover havet, så kan du velge et rom med vakker utsikt over havet. 

Dobbeltrom Annex med hageutsikt, 2-3 personer
Dobbeltrom Annex på ca. 25 m² ligger i en separat del, som er omringet av en frodig hage. Fra balkongen har dere en herlig utsikt over hagen. Her finner man to sengeplasser og en ekstraseng med et mål på 185x75 cm. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks. to voksne og et barn i rommet. Det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom hovedbygningen, 2-3 personer
Dobbeltrommene på ca. 25 m² har en balkong med utsikt over bassenget, eller havutsikt mot et tillegg. Her finnes det to sengeplasser og en ekstraseng som måler 185x75 cm. Det kreves minst to fullt betalende, og det kan bo maks to voksne og et barn i rommet. Det er mulig å gå et barn til barnepris. 

Familierom, 2-4 personer
Familierommene på ca. 35 m² har en ekstra stor gang og er mer romsligere enn dobbeltrommene. De har balkong med fin utsikt over bassenget eller hagen, men du kan ikke selv velge utsikten hjemmefra. Her finnes to sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x75 cm. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks fire voksne i rommet. Det er mulig å få to barnepriser. 

Familiesuite, 2-4 personer
Familiesuitene på ca. 38 m² er romslige og består av et soverom og en stue. Du får en balkong med fin utsikt over bassenget eller hagen men har ikke selv muligheten å velge utsikt. Her finnes to sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x75 cm. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks. fire voksne i rommet. Det er mulig å få to barn til barnepris. 

Massasje i hotellets spa
I den vakre dekorerte spaavdelingen på Electra Palace kan du nyte av en rolig stund i boblebadet, eller unne deg noen av alle de kroppsbehandlingene som tilbys? Du kan velge mellom ulike former av pedikyr og manikyr, massasjer samt ansiktsbehandlinger, alle mot betaling. Det fins også badstue og dampbad som kan brukes mot betaling. Boblebadet og det oppvarmede innendørsbassenget kan benyttes gratis av gjester over 16 år.

Mot betaling

Spabehandlinger, besøk i badstue og dampbad.


Barneklubben har åpent mellom 10:00-18:00, og tre ganger i uken arrangeres det kveldsaktiviteter for barn mellom 4-11 år. Babyklubben for barn mellom fire måneder og fire år er mot betaling og åpen mellom 10:00-18:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider

Gjestenes vurdering