Kresten Royal

Kalithèa, Hellas

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Heis
 • Trimrom
 • Internett
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære

Avstand

 • Avstånd strand: 50mm
 • Avstand sentrum: 5.5kmm

Antall

 • Antall etasjer: 3
 • Antall rum: 256

Andre

 • Built year: 2011
 • Credit card: Visa, Master Card, American Express
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Klinker
 • Transfer time: 30-60 min
 • Basseng: 2, en saltvattens- och en sötvattenspool

Om hotellet

Nyt av ro og fantastisk utsikt
Kresten Royal ligger utrolig fin til, og er helt perfekt for deg som ønsker en avslappet ferie, da det her er en praktfull fred og ro. All Inclusive er inkludert i prisen, alt du behøver for en herlig og avslappet ferie.

Hotellet har virkelig forstått hvordan man utnytter sin fantastiske beliggenhet til det fulle – overalt finnes store terrasser hvor du kan nyte av den vakre utsikten. Lobbyen er stor og åpen med fint lys og store panoramavinduer med utsikt over bassenget og havet. Hotellet har flere barer og restauranter, så du behøver aldri gå langt for å slukke tørsten eller få litt snacks.

Du kan velge mellom to fantastiske basseng, det finnes et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng, samt et barnebasseng.For deg som søker ekstra ferieluksus, finnes det til og med rom hvor man får sitt egne lille basseng. Kresten Royal ligger ca 5,5 kilometer fra Rhodos by, så det finnes gode muligheter for herlige dag- og kveldsutflukter.

Dette er et av Nazars fine kvalitetshotell der du får mye for pengene, og er en del av vår Holiday Collection.

Herlige basseng
På Kresten Royal er et av Rhodos få hotell som både har et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng.  Ved begge bassengområdene er det en fantastisk utsikt over det turkise Middelhav. Ved begge basseng er det også barer, så det er aldri langt til nærmeste oppfriskende drikke mens du ligger og nyter en av Rhodos mange soldager. Her finner du også et barnebasseng for de minste gjestene.

Hotellets strand ligger bare en kort gåtur fra hovedbyggningen og du kommer hit via en trappe som går mellom klippene. Det er en mindre og ytters sjarmerende strand, som muner ut i en liten bukt. Strandområdet er lettere kupert, og temmelig autentiskt, da du mens du soler og bader er omringet av store klippeformationer og kristallklart vann. Her finnes det både solsenger og parasoller. 

Lekker All Inclusive
Når du ferierer på Kresten Royal er det All Inclusive som gjelder, og det betyr at du både morgen, middag og kveld har mulighet for å tilfredsstille sulten i en av hotellets restauranter uten å tenke på hva det koster! Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten, som med sine store vinduer har et fantastisk lys.

Hotellets basseng-restaurant, som også er en av hotellets temarestauranter, serverer i løpet av hele dagen snacks og enklere retter og fungerer også som poolbarer. På hotellet finner du også 4 barer, så du har alltid nære til forfriskende drikke. All lokal drikke inngår i ditt All Inclusive-program.

Her finnes to temarestauranter Porto Di Mare som serverer gresk mat og Teatro, som spesialiserer seg på det italienske kjøkkenet (her er minimumsalderen 13 år). Du har mulighet, dersom det er plass, å besøke disse restaurantene totalt to ganger i løpet av ditt opphold, husk å bestill bord i forvei.

Om kvelden er det kleskoden på hotellets restauranter, da forventes det at menn skal ha på seg langbukser.

Mot betaling

Visse importerte drikker.

Slapp av eller vær aktiv
Kresten Royal tilbyr masse forskjellige aktiviteter. Utover bassengene, finner du flere baner til diverse sportaktiviteter som tennis og fotball samt en multisportbane til basketball og volleyball. Hotellet har også en egen spaavdeling som tilbyr lekre og avslappende behandlinger. Vil du trene litt på ferien kan du besøke det mindre treningslokale eller delta i noen av aktivitetene som hotellet arrangerer.

Kalithea ligger kun 5,5 km fra Rhodos by, så det er ikke langt til en kulturell, førsteklasses opplevels i Rhodos gamle by.

Mot betaling

Behandlinger på hotellets spaavdeling, opplyst multisportbane.

Fine rom med mulighet for eget basseng
På Kresten Royal bor du i lyse og moderne romslige rom, og har mulighet for å bestille et rom med eget basseng – en ekstra luksus å kunne hoppe direkte i sitt egne lille basseng utenfor sin terrassedør! Alle rom har flisegulv samt balkong eller terrasse, hvor man virkelig kan nyte hotellets rolige atmosfære. Rommene har tv, telefon, vannkoker, minikjøleskap, minisafe og luftkondisjonering. Badene er utstyrt med dusjkabin eller badekar samt hårføner. Adgang til Wifi kan man fås mot betaling.

Dubbelrom, landsutsikt, 2-3 personer
De romslige dobbeltrommene er innredet i nydelige farger og det finnes plass for opptil tre personer. Alle rom har en stor balkong eller terrasse og er ca. 34 m². Rommet har to ordentlige senger, er dere tre personer sover den tredje i en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende,det er mulig å få en barnepris og kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer
De romslige dobbeltrommene er innredet med fine farger og har plass for opptil tre personer. Rommene er ca. 34 m² og det finnes en stor balkong eller terrasse på samtlige rom. Rommet har to sengeplasser, og er man tre personer så sover den tredje personen på en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Suite med havutsikt, 2-5 personer
Suiten er på ca 70 m² og består av et soverom og en separat stue med en skytedør mellom. Det finnes to bad; et med jacuzzi og et med dusjkabinett. I sovrerommet finnes to vanlige sengeplasser og i stuen finnes en sofa som kan legges ut til to sengeplasser (ca 160 cm. bred). Det finnes også en oppusset balkong med fantastisk havutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepris.

Villa med privat basseng, 2-4 personer
Vil du ha masse plass og ditt egne lille basseng å slenge deg i, så er denne romstypen absolutt noe for deg. Rommet er ca 52 m² og har terrasse. Villaen har to vanlige sengeplasser, og utover dette finnes en sovesofa med opptil to soveplasser. For å bestille denne type rom skal det minst være to fullt betalende og det er mulighet for å få en barnepris. Det kan maks bo tre voksne og et barn. 

Villa Royal Suite med privat basseng, 2-5 personer
Denne luksuriøse og romslige villaen på ca 70 m² består av et soverom og en separat stue med en skyvedør mellom. På din egen terrasse bys du på en vakker utsikt og et privat basseng samt solsenger. Det finnes to bad; et med jacuzzi og et med dusjkabinett. I soverommet finnes to vanlige sengeplasser og i stuen finnes e sofa som kan legges ut til to sengeplasser (ca 160 cm. bred). Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepris.


Mot betaling

Wifi på rommet, eventuelt minibarpakke

Avslappning i hotellets spa
For deg som søker ekstra avslapning kan du besøke Kresten Royals spaavdeling, hvor du kan nyte av blant annet badstue og et utvalg av behanlinger for kropp og ansikte, som garantert kommer til å gi deg en rolig og avslappet følelse. 

Mot betaling

Badstue og behandlinger i hotellets spa

Bærekraft og grønne initiativ
Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Kresten Royal gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har implementert energisparende systemer og produkter, noe som reduserer energiforbruket uten å påvirke gjestenes ferieopplevelse

• På både hotellrommene, i spaavdelingen, på kjøkkenet og i vaskeriet har det blitt implementert tiltak og prosesser som minsker vannforbruket og bruk av kjemikalier

• De sorterer og resirkulerer glass, papir, plast, olje, lamper og toners. De forsøker hele tiden å finne gjenbruk-områder også for andre produkter

• De fokuserer på å bruke lokale produkter og ferske sesongvarer, og det finnes også økologiske produkter og hormonfrie kjøtt- og meieriprodukter i noen av menyene

• De forsøker minske mengden engangsvannflasker og har i stedet satt opp vannbeholdere der gjester kan hente vann i mugger


Under kveldens servering gjelder kleskoden i hotellets samtlige restauranter, hvor det forventes at du har på deg langbukser. Besøkere på den italienske temarestauranten Teatro må være over 12 år gamle.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider