Amada Colossos Resort

Faliraki, Hellas

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Gym
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 0mm
 • Avstand sentrum: Rhodos by 12 km, Faliraki 5 kmm

Antall

 • Antall etasjer: 9
 • Antall rum: 699

Andre

 • Built year: 1977, renovert 2017-18
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 30-60 minutter
 • Basseng: 5

Om hotellet

Deilig All Inclusive-hotell med badeland
Elegante og nyrenoverte Amada Colossos ligger like ved en herlig strand på det lille feriestedet Kalithea. Her kan hele familien kose seg på hotellets eget badeland som tilbyr både vannsklier og vannsporter for de større, og vannlekeplass for de yngre barna. Hjertet av hotellet er det store og virkelig lange bassenget, som ligger i et vakkert designet område med solsenger og barer. Området ved bassenget er delt i to deler - o den ene enden, den aktive, er det liv, aktiviteter og musikk. I den avslappende delen av bassenget er det en mer rolig og avslappet stemning. På hotellets restauranter og barer kan man nyte av All Inclusive programmets store utvalg av kulørte vellsmakende drinker, kalde drikkevarer og deilig mat. Bare en taxitur unna hotellet ligger Rhodos by og Faliraki med hyggelige gater, shopping og fornøyelse. 

Amada Colossos og andre kvalitetshotell der dere får mye for pengene finner dere i Nazars Holiday Collection.

Nybygd badeland for både store og små
Det fantastiske bassengområdet på Amada Colossos består av tre deler – et hovedbasseng, et separat barnebasseng og et avslappende stille-basseng. Det store hovedbassenget er hotellets samlingspunkt, og er over 100 m. lang. I dette vakre bassengområde finnes også en del med boblebad, samt en smoothiebar og bassengbar.

Hotellets badeland tilbyr massevis med plask, lek og fartsfylte aktiviteter for både store og små! Her finnes fem morsomme vannsklier man kan ake utfor, enten med eller uten badering. I tillegg finnes det andre gøye vannaktiviteter som vannvolleyball og hinderbane. For de yngste barna finnes en populær vannlekeplass med tårn, mindre vannsklier og fossefall!

Stranden finner du like ved siden av hotellområdet, for deg som vil nyte tid her. Det er en sandstrand med elementer av grus og stein, og vannet har den herlige turkise fargen som er vanlig for de greske øyene.

Båe på stranden og rundt bassengene finnes solsenger og parasoller tilgjengelig. Badehåndkle kan lånes uten ekstra kostnad.

Herlig All Inclusive!
På Amada Colossos er All Inclusive inkludert i prisen, så du kan slappe av uten å tenke på hverdagens mas og penger på ferien. Hotellet har flere nyrenoverte og moderne restauranter og barer der du kan nyte Ultra All Inclusive-tilbudet av lokale drikker, internasjonal alkohol og brus i barene.

Frokost-, lunsj- og middagsbuffé serveres i de to hovedrestaurantene der du kan kose deg med store bufféer med ulike temaer hver kveld. Et utvalg av show cooking-stasjoner, sunne alternativer og salatbar tilbys også ved måltidene. I hovedrestauranten finnes separate områder for kun voksne over 18 år og familier. Ulike type snack serveres mellom hovedmåltidene, så du går aldri sulten.

Som en ekstra bonus kan du gå ut og spise på Amada Colossos tre temarestauranter. Såfremt det er plass kan du kostnadsfritt besøke alle tre restaurantene en gang hver per uke. Velg mellom italiensk, gresk eller asiatisk. Husk å reserver bord på plass.

Kleskode ved middag betyr langbukser for menn.

Mot betaling

Enkelte importert drikke og enkelte retter på temarestaurantene.

Badeland, barneklubb og ungdomsklubb!
Barnas favoritt er Amada Colossos badeland der det i tillegg til vannsklier også finnes ulike vannaktiviteter som vannvolleyball og hinderløype samt en vannlekeplass fossefall og mini-vannsklier for de yngre barna.

Flere dager i uken arrangeres ulike aktiviteter ved den internasjonale barneklubben for barn mellom 4-10 år. Dagen avsluttes med minidiskotek på kvelden, der barna danser med sine nye venner. På hotellet finnes også en lekeplass som er inspirert av havet.

For de eldre barna er det juniorklubben som er aktuell. Morsomme spill, internetthjørne, store skjermer og egen snacks gjør at de ikke vil forlate klubben.

For de yngre barna finnes fine stellerom på hotellet.

Sport og kveldsunderholdning
Fyll tiden mellom besøkene i badelandet og det vakre bassenget med noen av de morsomme aktivitetene på hotellområdet og ved aktivitetsbassenget. Her finnes beachvolleyball, tennis, bordtennis og ulike bassengleker. Flere dager og kvelder i uken ordnes flott underholdning og kveldsshower for hele familien.

Du kan også begi deg til det fine spa-senteret der du kan besøke badstue eller nyte en deilig behandling. Her finnes også et mindre men velutstyrt treningsstudio, slik at du kan holde deg i form på ferien.

Kostnadsfri WiFi finnes på hele hotellet.

Mot betaling

Behandlinger på hotellets spa.

Elegante rom
Rommene på Amada Colossos er friske, elegante og lyst innredet med dusj, telefon, tv, minikjøleskap, luftkondisjonering, vannkoker, minisafe og balkong. Alle rom har morgenkåpe, tøfler og kostnadsfri WiFi.

Dobbeltrom for to personer, 2 personer
Her får du et dobbeltrom på ca. 23 m2 med to vanlige sengeplasser. Rommet krever to fullt betalende og der kan maks. bo to voksne. Rommet bestilles enten med landutsikt eller med havutsikt mot ekstra kostnad. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer
Her finnes to vanlig soveplasser og en sovesofa eller ekstraseng som måler 180x90 cm. for tredje personen. Størrelsen er ca. 23 m2. Rommet krever minst to fullt betalende og der kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet bestilles enten med landutsikt eller med havutsikt mot ekstra kostnad.

Familierom Seaside, 2-3 personer
I familierommet på ca. 29 m2 får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to vanlige soveplasser og en sovesofa som måler 200x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet har begrenset havutsikt (Seaside).

Familierom havutsikt, 2-4 personer
I dette 35 m2 store familierommet med herlig havutsikt får du to soveplasser som er adskilt av en skyvevegg i glass. Det finnes to vanlige soveplasser og to sovesofaer som måler 200x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris.


I tillegg til Amada Colossos rolige stille basseng kan du besøke hotellets harmoniske spa-avdeling for litt avslapping. Et besøk i badstuen eller en luksuriøs og deilig kropps- eller ansiktsbehandling (mot betaling) vil garantert gi deg en herlig avslappet feriefølelse.

Mot betaling

Behandlinger i spaet.


Amada Colossos badeland er åpen juni-midten av oktober og er åpen hver dag 10-18, med reservasjon for dårlige værforhold. Det finnes badevakter i badelandet. Alle gjester som bruker fasilitetene i badelandet må kunne svømme og barn mellom 4-18 år må ledsages av en voksen. Vannskliene har en minimumslengde på 120 cm. Merk at hotellet kan endre på disse reglene uten å informere Nazar.

Kleskoden ved middag er lange bukser for menn.

For de yngre barna mellom 6 måneder-4 år finnes fine stellerom på hotellet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider