Rixwell Konventa Seta

Riga, Latvia Flagget til Latvia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Riga (RIX): 10.3 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i Rigas historiske kvarter, som står på UNESCOs verdensarvliste. Gjestene finner det nasjonale operahuset 270 m fra hotellet, Frihetsmonumentet er 400 m unna og det er 450 m fra katedralen i Riga.

14 juniorsuiter, 10 suiter, 2 leiligheter, 10 enkeltrom og 105 dobbeltrom er tilgjengelige for gjester i en 4-etasjes hovedbygning og 5 tilleggsbygg. Inn- og utsjekking er enkelt på dette hotellet, som har en 24-timers resepsjon og heis. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Det er en rekke butikker også. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-operert vaskeri og en hotellbuss. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. Gratis aviser er tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. En telefon, en TV og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Som en ekstra bekvemmelighet har badene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har røykerom.

Finværet kan nytes på terrassen. For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet golf.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Den røykfrie restauranten tilbyr høye stoler for barn. En deilig frokost gir energi for resten av dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider