Primasol Telatiye Resort Hotel

Konakli, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 8
  • Number of rom: 176

Andre

  • Bygget: 2007
  • Lokalt sentrum: 185 m
  • Strand: 210 m
  • Inkluderte måltider: All Inclusive

Om hotellet

Primasol Telatiye Resort Hotel er et populært og moderne hotell med en internasjonal atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Hotellet ligger nære en fin sandstrand der det fines solstoler og parasoller. Man har tilgang til alle fasiliteter man kan ønske seg av aktiviteter og underholdning på hotellområdet. To bassengområder med solstoler og parasoller, en liten bassengbar, vannsklie (visse åpningstider) og barnebasseng.

I hotellets koselige restaurant kommer du til dekket bord for å nyte frokost, lunsj og middag. For den aktive finnes sportsfasiliteter, Spa, treningsrom, innendørsbasseng, enkelte vannsportaktiviteter på stranden (mot avgift), internasjonal miniklubb, minidisco, diskotek og underholdning både dag- og kveldstid.

Rommene

Lyse og moderne innredede dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Visse dobbeltrom har mulighet for to ekstrasenger, kun for barn. Familierom (33 m2) med to rom, hvorav ett rom med dobbeltseng og ett rom med dobbelt- og en enkeltseng. En annen type familierom (18-20 m2) består av ett rom med dobbeltseng, en enkeltseng samt en køyeseng. Alle rom har laminatgulv, telefon, satellitt-tv, minibar, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift) og balkong. Fine, små baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

Dobbeltrom 2 +1 ekstraseng

Dobbeltrom 2 + 2 ekstrasenger (maks 2 voksne og 2 barn under 12 år)

Familierom for 3 – 5 personer (maks 4 voksne og 1 barn under 12 år)

Familierom for 3 + 2 ekstra sengeplasser i køyeseng (maks 3 voksne og 2 barn under 12 år)

Øvrig

By- og turistområde med lokal trafikk kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2007, delvis renovert i 2014/2015. Hotellet består av 176 rom som alle ligger i samme bygning. Trapper og nivåforskjeller. Heis. Ved vannkanten på stranden finnes det litt småsten. Håndkleservice. Fri WiFi i resepsjonen samt internettkafé (mot avgift). Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 180 m, Alanya sentrum 13,2 km.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart