Hotel Side Star Beach

Side, Tyrkia

Antall

  • Number of etasjer: 6
  • Number of rom: 266

Andre

  • Bygget: 1999
  • Lokalt sentrum: 0 m
  • Strand: 0 m
  • Inkluderte måltider: All Inclusive

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Dette komfortable hotellet har perfekt beliggenhet på stranden og i gangavstand til Side sentrum. Her blir det fort utsolgt. Hotellet har et stort og frodig bassengområde med bar (åpent april til november), samt flere restauranter og barer. På den fine stranden, som har fått utmerkelsen ”Blue Flag”, er det solsenger og parasoller som er gratis for hotellets gjester.

I strandbaren serveres kald drikke. À la carte på hotellet inngår en gang i uken, reservasjon er nødvendig. Underholdning og aktiviteter på dag- og kveldstid. Tyrkisk aften en gang i uken. Spa med tyrkisk bad, massasje, skjønnhetsbehandling og frisør. Behandlinger mot avgift. Innendørsbasseng og et lite treningsrom, samt internasjonal miniklubb for de yngste. Du kan spasere langs stranden fra hotellet til gamlebyen.

Rommene

Fine dobbeltrom med to separate senger. Familierom som består av to rom med en dør mellom, hvorav ett rom har dobbelt seng og det andre har to separate senger. Alle rom har telefon, minibar, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift), tregulv, satellitt-tv og radio. Baderom med dusj, wc og hårtørker. Balkong. To handicaprom på forespørsel.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng inkl. spedbarn (delvis havutsikt mot tillegg)

Familierom for 3 – 4 personer

Øvrig

Turist- og strandområde. Renovert i 2007, delvis renovert i 2014 ved restaurant og bassengområde. Hotellet består av 266 rom i en bygning. Gratis WiFi i resepsjonen, raskere WiFi kan kjøpes. Internettkafé mot avgift. Strandhåndkle mot avgift. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Lokalt sentrum ligger rett utenfor hotellet og avstand til Side sentrum er 1,1 km.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart