Viking Star Hotel

Kemer, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstand sentrum: 450 m
  • Flyplass Antalya (AYT): 59.7 km (1 hour 1 min)
  • Restaurant
  • Distance Centre: 450m

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

❝ Favoritthotell i hjertet av Kemer

Det populære Viking Star Hotel & Spa ligger i den vakre kystbyen Kemer. Her nyter du ferien fra tidlig morgen til sen kveld, enten du vil oppleve sjarmerende Kemer, havet, den vakre naturen eller bare slappe av ved bassenget.

Hotellets flotte bassengområde inviterer til både avslapning og deilige svømmeturer. Her kan du lese en god bok på en solstol i skyggen av en parasoll eller ta en dukkert i det avkjølende bassenget. I bassengbaren kan du velge din favorittdrink fra forfriskningene som serveres. De aller yngste kan plaske og boltre seg i det lille barnebassenget. Det tilbyr også underholdning av hotellets aktivitetsteam i løpet av dagen. På kvelden blir det et stemningsfullt sted for middag, mini -diskotek og underholdning.

Hotellet har et nydelig spa -område med tyrkisk bad, ulike skjønnhetsbehandlinger og innendørsbasseng. Hotellet har også en frisør, butikker, treningsrom, dart, bordtennis, spillrom og biljard mot et gebyr. For de yngste barna er det også en internasjonal miniklubb.

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Forbinnelsen kan være ustabil og treg, og det er for eksempel ikke mulig å streame film.

Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke tilbyr guidetjenester i Kemer. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes pr. telefon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider