Atak Apart

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box

Avstand

 • Avstånd strand: 500mm
 • Avstand sentrum: 2.5kmm

Antall

 • Antall etasjer: 5
 • Antall rum: 31

Andre

 • Built year: 1999, renovert 2018
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 2 h
 • Basseng: 2

Om hotellet

Flotte ferieleiligheter nære Alanya
For mange skandinavere er Alanya på den tyrkiske Rivieraen det ultimative ferieparadiset. Kombinasjonen av vakre sandstrender, et livlig havneområde, massevis med shoppingmuligheter, vakker natur og en fascinerende historie har under flere år lokket flere tusen turister hver sommer. Nazar har lenge hatt byhoteller i Alanya, men på Atak Apart får du private ferieleiligheter ca 2,5 km fra Alanya sentrum, som byr på den perfekte muligheten til og utforske Alanyas mange fristelser på egen hånd!

Atak er et lite, koselig hotell som ligger nære Alanyas berømte Kleopatra stranden og sentrum. Hotellet ble renovert for noen år siden, og rommene og felles områdene er nå velholdte og funksjonelle. Atak er et bra alternativ for deg som gjerne vil bo privat, men samtidig vil nyte av hotellets fasiliteter, og i de romslige leilighetene kan dere bo opptil seks personer sammen.

Selv om Atak ligger litt skjult på en rolig gate er hotellet et byhotell, og litt støy utenfra bør du regne med.

Gå i Kleopatras fotspor på stranden
Fra Atak er det en kort spasertur til Kleopatra stranden som ifølge legenden har fått sitt navn av selveste Julius Caesar, som syntes at stranden var like vakker som den berømte, egyptiske dronningen. Her fins solsenger og parasoller og flere strandbarer som selger is, drikke og snacks.

Langs Kleopatra stranden er det en lang strandpromenade som inviterer inn til vakre solnedgangsturer, eller bare gir deg muligheten til å se på alle menneskene som spaserer forbi under dagen. På Atak Apart fins et lite bassengområde med separat barnebasseng samt solsenger og parasoller.

Observer at bassenghåndklær ikke er inkludert og det er heller ikke tillatt å ta med seg håndklær fra hotellrommet til hverken bassenget eller stranden, så det kan være en bra idé å ta med seg et håndkle hjemmefra.

Mot betaling

Leie av solsenger og parasoller samt mat og drikke på stranden.

Mat og drikke
Mot betaling blir frokosten servert som en buffé i restauranten med egg, ost, juice, brød, marmelade; kort og godt alt du behøver for å gå på oppdagelsesferd med ladede batterier!

Utover dette er det mulig, mot betaling, å kjøpe snacks, is og drikke i den koselige utendørsbaren. Det kryr av kafeer og restauranter i Alanya sentrum, ca 2,5 km fra hotellet, så du har gode muligheter for å prøve de lokale spesialitetene og velkjente, internasjonale favorittrettene under ferien.

Mot betaling

Mat og drikke. 

Utforsk Alanya
Selv om du har alle muligheter for å slappe av, både ved bassenget og ved stranden under din ferie, lokker et boende på Atak virkelig til opplevelser i lokalområdet. Gå deg vill i de små snirklete sidegatene og se tyrkiske menn spille backgammon på de lokale kafeene, mens barna spiller fotball på gatene eller shopper på Alanyas flere store handelsgater, der det fins mange lærbutikker, smykkehandlere og suvenirbutikker.

Kanskje finner du en favoritt i det store utvalget av restauranter, og du kan danse helt til morgenen på Alanyas mange barer og diskotek. Er du glad i natur og historie byr Alanyas gamle borg inn til en fantastisk utflukt høyt oppe på klippen. Spør også våre guider på destinasjonen som arrangerer spennende utflukter til områdene utenfor byen.

Vil du ha litt underholdning på hotellet kan du spille dart eller bordtennis. Du kan også bruke et par timer på hotellets hamam hvor du kan skjemme bort deg selv med den ultimate tyrkiske opplevelsen, tyrkisk bad. Her skrubbes hele kroppen og blir klar for en herlig, brun sommerfarge. På hotellet fins gratis WiFi i lobbyen og ved bassenget.

Mot betaling

Biljard, hamam, behandlinger i velværesenteret.

Romslige leiligheter for hele familien
Leilighetene på Atak Apart er velholdte, funksjonelle og består av et soverom samt et kombinert sove- og oppholdsrom i forlengelse av kjøkkenet. I kjøkkenet fins god lagringsplass samt kjøleskap og vannkoker.

Hele leiligheten har en hjemmetrivelig atmosfære, og i leiligheten fins tv, et stort bad med dusjkabinett, hårføner, minisafe og individuelt klimaanlegg i det kombinerte sove- og oppholdsrommet. Golvet har fliser og alle leilighetene har balkong. 

Toromsleilighet, 2-6 personer
I leiligheten kan dere bo opptil seks personer, hvorav fire kan være voksne. Her fins fire vanlige senger og to sovesofaer. Leiligheten er på ca 30 m². Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg. Det er også mulighet å bestille leiligheten med frokost mot et tillegg.

Mot betaling
Klimaanlegg og minisafe.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider