Melissa Hotel

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Internett
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 50mm
 • Avstand sentrum: 2.8kmm

Antall

 • Antall etasjer: 7
 • Antall rum: 144

Andre

 • Built year: 1986, delvis oppusset 2021
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 2 h
 • Basseng: 2

Om hotellet

Direkte ved Kleopatra stranden
Det prisvennlige Melissa Hotell ligger like ved Kleopatrastranden, og du har gåavstand til livlige og pulserende sentrum i Alanya. Utover å kunne legge seg på solsenga og ta en forfriskende dukkert i havet, kan du slappe av ved hotellets lille basseng. På Melissa Hotell kan du nyte gledene ved All Inclusive, da alle måltider er inkludert. 

Alanya
Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Nyt av måltider med havutsikt
På Melissa slipper du å ta frem lommeboken i ferien og du slipper besværet med å finne ut hvor du skal spise hver kveld. Her har du nemlig All Inclusive og kan derfor nyte dagens tre hovedmåltider, som serveres som buffet i hovedrestauranten.  Det er mulig å sitte utendørs i restauranten og nyte utsikten over Kleopatra-stranden.  Alle lokale drikkevarer inngår i All Inclusive-programmet, som du fritt kan benytte deg av hele dagen. 

Byliv eller stranden
Ettersom du bor så sentralt i Alanya som du gjør på Melissa Hotel, er det mange aktiviteter tilgjenglige så fort du går utenfor hotellet. 

Alanya er et ferie-mekka med et stort utvalg av cafeer, restauranter og barer, det er også gode shoppingmuligheter. I tillegg til den populære sandstranden rett ved hotellet, så er også Øststranden verdt et besøk.Dessuten er det muligheter for å spille bordtennis eller hvorfor ikke spille en strandvolleykamp på stranden? På stranden er det også muligheter for å prøve nye vannsporter. Trenger du å slappe av tilbyr hotellet massasje, badstue og tyrkisk bad.

Wifi tilbys i lobbyen, ved bassenget og på stranden uten kostnad, samt på rommet mot kostn

Mot betaling

Vannsportaktiviteter, massage, badstue, massasje,  hamam og WiFi på rommet.

Koselig bassengområde
Med den berømte Kleopatra stranden bare 50 m fra hotellet er Melissa Hotell det perfekte utgangspunktet for en herlig badeferie. På stranden kan du leie solsenger og parasoller og nyte den fantastiske utsikten over havet, og den imponerende borgen i Alanya, som står stolt på berget som ligger like ved. Det er også et lite hyggelig bassengområde, hvor du kan nyte solen og ta en svalkende dukkert, når det er behov av det. Det er et lite barnebasseng også tilgjengelig på hotellet. 

Mot betaling

På stranden: solsenger, madrasser, parasoll, vannsportaktiviteter, drikke fra strandbaren. 

Rom med enkelt interiør i lyse farger
Rommene på Melissa Hotell er fordelt på to husblokker med enkelt interiør i lyse farger. De har minikjøleskap og minisafe (mot betaling), tv, dusjkabinett, hårføner, balkong, flisegulv og individuell luftkondisjonering.

Mot betaling

Minisafe

Dobbeltrom, 2-3 personer
Et rom på 17m² med to vanlige senger. Rommet krever mint to fullt betalende og her kan bo maks tre voksne. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familierom, 4-5 personer
Familierommet er ca. 24 m² og har fire sengeplasser og balkong. Rommet krever minst fire fullt betalende og det kan bo maks. fem voksne.

Viktig å vite før du bestiller din reise
Da Melissa Hotell ligger sentralt, og like ved en trafikkert vei, må noe støy forventes. Selve layouten, formen og interiøret på rommene kan variere en del, og noen rom kan føles litt trange, hvis man bor det maksimale antall personer på rommet. 

Bli med på uforglemmelige opplevelser!
Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.


Da Melissa Hotell ligger så sentralt, og rett ved en trafikkert vei, bør støy utenfra forventes.

Selve layoten, formen og interiøret på rommet varierer en del, og visse rom kan oppleves som trange om man bor det maksimale antallet personer på rommet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider