Delphin Be Resort

Lara, Tyrkia

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Heis
 • Family room
 • Trimrom
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 0mm
 • Avstand sentrum: 16kmm

Antall

 • Antall etasjer: 8
 • Antall rum: 853

Andre

 • Built year: 2002, renovert 2016
 • Credit card: Visa, MasterCard
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat
 • Transfer time: 30 min
 • Basseng: 4

Om hotellet

Praktfullt, luksuriøst familiehotell
Delphin Be Resort er et fantastisk og lekkert All Inclusive-hotell som ligger plassert ved Lara Beach, nær Antalya. 

Det familievennlige hotellet ligger like ved stranden og her finner man alt som behøves for en perfekt familieferie; minitivoli, barneklubb og et luksuriøst All Inclusive-program! Andre favoritter er Delphin Be Resorts to morsomme badeland og lazy river, der du kan flyte rundt og nyte når det er på tide med en pause fra vannskliene.

Liker du å holde deg i form på ferien har du kommet til rett plass, med stort og velutstyrt treningsstudio med trener som kan hjelpe deg! Det tilbys også yoga og andre gruppetreningspass. Du som heller vil ta det med ro og unne deg selv litt ekstra ferieluksus kan besøke hotellets store spa, som tilbyr unike og avslappende behandlinger.

Delphin Be inngår i vår Premium Collection, som består av Nazars aller fineste og mest luksuriøse hotell.

Vannparadis med heftige badeland
Delphin Be's imponerende hovedbasseng rammes smakfullt inn av det frodige utendørsområdet. Det finnes også et halvolympisk basseng for svømmetrening, separat barnebasseng samt et roligere basseng som ligger avskilt fra hovedområdet.

For de som søker adrenalin har Delphin Be Resort to heftige badeland - en med sju vannsklier for mindre barn og en litt tøffere med ni vannsklier som egner seg fra 12 år og oppover. Rundt det store badelandet renner en lazy river der du kan flyte rundt og nyte solen. Det finnes også et morsomt lekeområde med anti-skli belegg, vannsprutende fontener og ulike hinder – med andre ord perfekt for de yngre barna å springe rundt å tøyse i.

Det luksuriøse All Inclusive-hotellet ligger like ved en familievennlig og herlig myk sandstrand, med en del små steiner. Som prikken over i-en finnes det også en vakker pir fra hvor man kan ta en forfriskende dukkert eller nyte en kald drink i baren. For beste komfort finner du massevis av solsenger og parasoller som fritt kan benyttes, uansett om du er ved bassenget, piren eller stranden. Med både basseng- og strandbar er det aldri langt til nærmeste forfriskning.

Det finnes fine bademuligheter for gjester med gangproblemer, da hotellet har handikappsheis ned i et utendørsbasseng.  Av sikkerhetsgrunner er det begrensninger i forhold til lengde/alder på enkelte vannsklier.

Mot betaling

Paviljongene ved bassenget og stranden.

Førsteklasses All Inclusive for enhver smak
Delphin Be Resort har et førsteklasses All Inclusive-program. I hovedrestauranten serveres alle dagens måltider i form av brede og velsmakende bufféer med ulike tema. Det fine lokalet er delt inn i mindre seksjoner, noe som skaper en koselig atmosfære og dessuten minsker lydnivået i restauranten.

Mellom måltidene tilbys gjestene på Delphin Be Resort lekre kakebufféer, avkjølende is og fersk frukt. Mellom klokken 22-7 serveres det lettere matretter i den irske pubben. Gode drikker i form av øl, vin, drinker, brus og vann serveres i hotellets mange ulike barer. Alle lokale drikkevarer samt noen importerte er inkludert i ditt All Inclusive-program.

Du kan kose deg med litt mer intim atomosfære på en hotellets åtte fantastiske à la carte-restauranter. Du kan kostnadsfritt besøke hver restaurant en gang per opphold, såfremt det er plass. Da det er begrenset antall plasser på à la carte-restaurantene, er det viktig å bestille bord i god tid.  

Et paradis for deg som elsker å trene!
For deg som foretrekker en aktiv ferie er Delphin Be Resort et opplagt valg. Her finnes flere forskjellige sportsfasiliteter, og du kan velge mellom blant annet tennis, bordtennis, dart og bowling. Om du ønsker å trene på ferien finnes hotellets egne treningsstudio, BeFit, et av de største hotell-treningsstudio som Antalya har å tilby! I det velutstyrte treningsstudioet finnes trenere og coacher som gjerne hjelper med å skreddersy individuelle kost- og treningsprogram. Utover dette kan du kan velge mellom flere gruppetreninspass som yoga og aerobics. Delphin Be Resort er med andre ord det ultimate hotellet for å kombinere All Inclusive og luksusferie med trening.

Aktivitetsguidene gjør det de kan for å få i gang gjestene med ulike sportsturneringer, konkurranser, bassengleker, vanngymnastikk og aerobics. På kveldene tilbys du ulike kveldsunderholdninger, som show, forestillinger eller live musikk. Hotellet har også en spillehall.

Skulle du bli sugen på å shoppe i løpet av besøket finnes det et utvalg av butikker inne på hotellområdet. Nær hotellet ligger det noen kjøpesentre og bazaar-området, og bussen like utenfor hotellet tar deg enkelt hele veien til Antalya sentrum for storbyshopping.

WiFi på rommet og i lobbyen er gratis.

Mot betaling

Bowling, spillehall, biljard.

Barna kommer å elske minitivoliet!
I tillegg til de utrolige badelandene er Delphin Be Resorts kule minitivoli veldig populær blant de yngre familiemedlemmene. Noen turer i de forskjellige karusellene og attraksjonene er en perfekt avslutning på dagen. Dersom de yngste fortsatt skulle ha noe energi igjen, finnes det også en fin lekeplass. For den som søker en mer rolig sysselsetting, finnes en koselig barnekino der de små kan se på film.

Familiehotellet har også en internasjonal barneklubb, der alle barn mellom 4-12 er velkommen å delta i lek og moro med nye venner. På kveldene arrangerer et populært minidisco der barna kan slå seg løs foran sine foreldre og søsken.

Trendy og innbydende rom
Rommene på Delphin Be Resort er romslige og med fint interiør i lyse farger, med flere fine detaljer. 

Alle rommene har balkong, sentralstyrt luftkondisjonering, tv, minisafe, minibar som daglig fylles på, laminatgulv og vannkoker. På badet finnes dusjkabinett og hårføner. Det er kostnadsfri WiFi på rommene.

Dobbeltrom, 2–4 personer
De elegante dobbeltrommene på ca. 35 m² kan bestilles enten med landutsikt, havutsikt eller delvis havutsikt (seaside) – de to sistnevnte mot betaling. Her er det 2-3 vanlige sengeplasser og en sovesofa på 160x80 cm, noe som er litt mindre enn normal sengestørrelse. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og ett barn her og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite, 3–5 personer
I familiesuiten på ca. 56 m² får du to separate soverom med en ordentlig dør imellom. Her er fire vanlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 160x80 cm, noe som er litt mindre enn normal sengestørrelse. Rommet krever minst tre fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og ett barn her det er mulig å få én barnepris.

Dobbeltrommene og familiesuitene ligger i ulike bygninger, og man kan derfor ikke ønske at rom av disse to ulike romstypene skal ligge i nærheten av hverandre.

Hotellets spa byr på fantastiske opplevelser
Dersom du er ute etter total avslapping i ferien, kan vi varmt anbefale et besøk i hotellets fine spa. Her finner du naturligvis det tradisjonelle tyrkiske badet, hamam, der du enten kan slappe av og nyte den mykgjørende varmen eller bestille en skrubb og skummassasje. Her finnes også badstue, dampbadstue og flere massasjerom der du kan bestille forskjellige behandlinger. 

Mot betaling

Behandlinger, massasje og peeling i spa-avdelingen. 

Viktig å vite innen du bestiller din reise
På Delphin Be finnes det gode bademuligheter for gjester med vanskeligheter for lange avstander, da hotellet har handikappheis ned til et utendørsbasseng. Hotellet tilbyr selvfølgelig kostnadsfri badehåndkleservice for både basseng og strand. Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier.

Dobbeltrommene og familiesuitene ligger i ulike bygninger, og man kan derfor ikke ønske at rom av disse to ulike romstypene skal ligge i nærheten av hverandre. Merk at sovesofaen i disse romstypene måler 160x80 cm, og er dermed mindre enn normalstore senger.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider