Hotell Sun Palace

Faliraki, Hellas

7 netter Vis på kart
Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Heis
 • Family room
 • Pool children
 • Pool slides
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 400m
 • Avstand sentrum: 1km

Antall

 • Antall etasjer: 3
 • Antall rum: 322

Andre

 • Built year: 1987, delvis renovert 2014+2017
 • Credit card: Visa, MasterCard
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: Ca 30-60 min
 • Basseng: 2

Om hotellet

Stor vannpark og All Inclusive
På det familievennlige All Inclusive-hotellet Sun Palace har du tilgang til en fantastisk og fartsfylt vannpark med hele 12 vannsklier og massevis av herlige vannaktiviteter for hele familien. Det er også to deilige bassengområder, lekeplass og internasjonal barneklubb. En kort spasertur fra hotellet ligger den populære stranden Faliraki Beach, og ca. en kilometer unna finner du den populære feriebyen Faliraki i sentrum.

Utover det store badelandet, er hotellet perfekt til en familieferie, da det er rom med plass til opptil seks personer. Runt om på hotellområdet finnes det nydelige, grønne områder og fargerike blomster. 

Kul vannpark for både store og små
Sun Palace er Rhodos’ største badelandshotell og som gjest her med Nazar har du tilgang til den herlige vannparken, med mange forskjellige vannaktiviteter! Her er det 12 vannsklier hvor du kan suse ned, en «lazy river» som du kan flyte rundt i og et morsomt bølgebasseng. Det fins også et stort barnebasseng med masse vannleker og vannsklier for de litt mindre barna.Du kan låne badehåndkle på badelandet uten ekstra kostnad.

Selvom mye tid spenderes på badelandet, er det også inne på selve hotellområdet er det basseng med separat barnebasseng, solsenger og parasoller. En kort spasertur unna (ca. 400 m) ligger den populære stranden Faliraki Beach, en herlig sandstrand med innslag av steiner.

Vannparken er åpen hele sesongen når hotellet er åpent, og åpningstidene er 10-18 hver dag, med forbehold for dårlige værforhold.

All Inclusive – toppen av komfort!
Det er så herlig å reise på ferie med All Inclusive, da trenger du ikke tenke over pengepungen, og både voksne og barn vil nyte det store utvalget av både mat, snacks og drikkevarer. På Sun Palace serveres i tre hovedmåltider som buffet i hovedrestauranten. Alle lokale drikkevarer samt kaffe, te og varm sjokolade, samt visse cocktails, inngår i prisen og alle drikkevarer serveres i glass. Mellom måltidene er det forskjellige typer av snacks samt is. 

Utover hovedrestauranten er det to tema-restauranter på Sun Palace - en som serverer burgere samt en restaurant, hvor de serverer Middelhavsinspirert mat. Du kan spise middag en gang pr opphold på hver av disse uten ekstra kostnader, så lenge det finnes plass.

All Inclusive gjelder også i vannparken, så du kan bade og kose deg hele dagen lang uten å måtte forlate vannparken.

Sport og kveldsunderholdning
Fyll tiden mellom besøkene i vannparken med noen av de morsomme aktivitetene Sun Palace har å tilby. Her finner du biljard og forskjellige bassengleker. Flere dager og kvelder i uken arrangeres det underholdning med blant annet gresk aften og temakvelder.

Gratis WiFi får du på alle fellesområder, men ikke på rommene, og for barna er det også en lekeplass. 

Hotellet ligger ca. en kilometer fra Faliraki sentrum der du finner shopping, restauranter og natteliv.

Rom for opptil seks personer
Rommene har et enkelt interiør og har telefon, TV, et lite kjøleskap, safetyboks (mot betaling), aircondition og balkongeller stue terrase. I hovedbygget er det central-styrt aircondition, mens det i de andre bygg er individuell aircondition. På baderommet er det badekar og dusj. Strykejern og vannkoker kan lånes i resepsjonen. Mot betaling: Safetyboks 

Dobbeltrom, 2-4 personer
Her er det to vanlieg soveplasser, en sovesofa og mulighet for å sette inn en liten ekstraseng for barn. Rommet krever minst to fullt betalende, og det kan bo maks. tre voksne her, alternativt to voksne og to barn, og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familierom, 2-4 personer
I familierommet på 31 m2 får du to soveområder som skilles av en vegg med glassdør og vindu. Her er det to vanlige soveplasser og to ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her, og det er mulig å få én barnepris.

Familiesuite, 2-6 personer
I familiesuiten på 33 m2 får du to soveområder som skilles av en vegg med glassdør. Her er det to vanlige soveplasser, en køyeseng og mulighet for å sette inn 1-2 ekstrasenger i form av enten en køyeseng eller vanlige ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og to barn her, og det er mulig å få én barnepris.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart