Sea Melody

Ixia, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 30 m
  • safety_box
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Ingen, mulighet for frokost eller halvpensjon.
  • built_year: 1993 renovert 2014 og 2017
  • transfer_time: 30 m
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Fliser
  • elevator
  • nbr_floors: 3
  • credit_card: MasterCard, EuroCard, American Express, Visa
  • room_ac
  • nbr_rooms: 93

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Leilighetshotell med plass for hele familien
Sea Melody er et familievennlig leilighetshotell med masse sjarm. Det er en hyggelig og avslappet stemning ved bassengområdet, som er hotellets lille hjerte, og her får man en deilig hjemmekoselig følelse takket være den greske vertsfamilien. Like ovenfor hotellet ligger stranden, så det er aldri langt til en forfriskende dukkert. Sea Melody ligger 400 meter fra Ialyssos, her finner du masse restauranter, barer og små butikker, og er kun noen få kilometer fra Rhodos by.  

Forran hotellet er det en deilig terrasse som vender ut mot stranden og det er et deilig sted å sitte å nyte kveldene, når solen har gått ned og det ikke er like varmt lenger. 

I grunnprisen er ingen måltider inkludert, men du har mulighet å bestille til frokost eller halvpensjon når du bestiller reisen.

Nær både basseng og strand
Bassengområdet på Sea Melody er hotellets lille hjerte, hvor det er en hyggelig og avslappet stemning. her er det både basseng og et mindre barnebasseng, hvor familiens minste kan plaske. Det er en liten strand 30 meter fra hotellområdet, og det er bare å krysse en liten vei, så er du der. Størstedelen av øyas strender består av rullestein, og stranden ved hotellet og i Ialyssos er ikke en unntak. På de fleste strender er det mulighet for å leie solsenger og parasoller. 

Mot betaling

Drikke, mat og snacks i bassengbaren. Leie av solsenger og parasoller ved stranden.

Mat og drikke
På Sea Melody kan du selv velge om du selv vil ha frokost, halvpensjon eller ingen måltider inkludert i ferien.I alle leiligheter finnes det en  kjøkkenkrok, der du har mulighet å lage mindre måltider. På gangavstand har du flere muligheter å smake på det greske kjøkken eller noen av de internasjonale restaurantene som området har å tilby.Frokosten serveres som buffé i hotellets restaurant og velger du halvpensjon kan du utover frokosten dessuten nyte en treretters middag.I løpet av dagen kan du besøke hotellets basseng- og snackbar, og her kan du bestille drikke og snacks.

Mot betaling

Frokost og halvpensjon mot tillegg. Snacks og drikke er ikke inkludert.

Tid for familiekos
Det finnes et mindre overdekket spillhjørne ved siden av bassengområdet, her kan man kose seg med aktiviteter som bordtennis, bordfotball eller biljard. Det er også en liten lekeplass. Hvis man ønsker å slappe av, så har hotellet også et lite spa, hvor du kan ta en tur til badstuen eller en avslappende massage. utenfor hotellets området finnes massevis av aktiviteter, og spesielt Rhodos by har et stort utvalg som for eksempel en 9D-kino, escape rooms og mange andre morsomme og spennende aktiviteter for hele familien.

Mot betaling

Massasje og behandlinger i spaet. Bordtennis, bordfotball og biljard.

Romslige leiligheter nær havet
Leiligheter på Sea Melody er romslige, med et lyst interiør og behagelige farger, hvor det er plass til opptil fire personer. Alle leilighetene har telefon, tv, aircondition, minisafe samt minikjøkken med kjøleskap, toastmaskin og kaffemaskin, og god service. Baderommet har badekar eller dusjkabinett. Mot betaling kan du også få WiFi på rommet , men det er tilgjengelig uten ekstra kostnad i resepsjonen og ved bassengbaren. Det er flere blokker på hotellet, og leiligheten kan være plassert i hvilken som helst av disse. 

Mot betaling 

Air condition, minisafe og WiFi på rommet. 

Ettromsleilighet, 2-4 personer
Disse leilighetene er ca. 38 m² og består av ett rom hvor det finnes en liten kjøkkenkrok og soveplass for opptil fire personer – det finnes to vanlige sengeplasser mens det er en sofesofa til den tredje personen og hvis det skal bo flere blir det satt inn en ekstra seng. Leilighetene har også bad og balkong eller terrasse. Det kreves minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I leiligheten kan man bo maks. tre voksne og et barn.

Toromsleilighet, 2-4 personer
Toromsleilighetene er ca. 44 m² og består av to rom. På soverommet finner man to vanlige soveplasser og i stuen er det to sovesofaer (disse måler 190x85 cm) , også her en kjøkkenkrok. På badet i leiligheten finnes dusjkabinett eller badekar. Denne romtypen krever minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I toromsleiligheten kan det høyst bo fire voksne.


Det er ikke håndklær til basseng og strand på hotellet, så ta dette med dere hjemmefra. 

Aircondition, minisafe samt WiFi på rommet er mot betaling. Det er kun det mest nødvendige kjøkkenutstyr i leiligheten. Spør i resepsjonen hvis det er noe du har bruk for som ikke er en del av utstyret når du ankommer. 

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider