Sea Melody

Ixia, Hellas

Vis på kart

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Heis
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Basseng

Avstand

 • Avstånd strand: 30m
 • Avstand sentrum: 600m

Antall

 • Antall etasjer: 3
 • Antall rum: 93

Andre

 • Built year: 1993 renovert 2014
 • Credit card: MasterCard, EuroCard, American Express, Visa
 • Måltider: Ingen, mulighet for frokost eller halvpensjon.
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: 30 m

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Leilighetshotell med plass for hele familien
Sea Melody er et sjarmerende og familievennlig leilighetshotell. Hotellet består av fire bygninger og har blant annet et eget minimarked. Hotellet ligger 400 meter fra Ialyssos, hvor du finner massevis av restauranter, barer og småbutikker, og hotellet ligger noen få kilometer fra turistparadiset Rhodos by.I grunnprisen er ingen måltider inkludert, men du har mulighet å bestille til frokost eller halvpensjon når du bestiller reisen.Hotellets herlige og koselige atmosfære skyldes den trivelige, greske familien som driver det. Det finnes et bassengområde med et lite barnebasseng og over veien ligger en av Rhodos’ mange rullesteinstrender.

Nær både basseng og strand
Sea Melody har en herlig solterrasse hvor du kan nyte Middelhavets herlige solstråler, og her finner du også bassenget og barnebassenget. På solterrassen har du adgang til solsenger og parasoller, og det finnes også en lite basseng- og snackbar slik at du i løpet av dagen kan slukke tørsten eller ta litt snacks.Stranden ligger ca. 30 meter fra hotellområdet – du skal bare krysse en liten vei så er du der. De fleste av øyas strender består av rullestein og stranden her ved Ialyssos er ikke noe unntak. På de fleste strender finnes mulighet å leie solsenger og parasoller.

Mot betaling

Drikke, mat og snacks i bassengbaren. Leie av solsenger og parasoller ved stranden.

Mat og drikke
På Sea Melody velger du selv om du vil ha frokost, halvpensjon eller ingen måltider inkludert i reisen.I alle leiligheter finnes en liten kjøkkenkrok, der du har mulighet å lage mindre måltider. På gangavstand har du flere muligheter å smake på det greske kjøkken eller noen av de internasjonale restaurantene som området har å tilby.Frokosten servere som buffé i hotellets restaurant og velger du halvpensjon har du utover frokosten en treretters middag å se frem til på kveldene.I løpet av dagen kan du besøke hotellets basseng- og snackbar, og her kan du bestille drikke og snacks.

Mot betaling

Frokost og halvpensjon mot tillegg. Snacks og drikke er ikke inkludert i prisen.

Tid for familiekos
Ved siden av bassengområdet ligger et lite spillehjørne hvor dere kan ha det gøy med aktiviteter som bordtennis, bordfotball eller biljard. Det finnes også en liten lekeplass til de minste barnas glede. På hotellet kan du mot betaling nyte en massasje eller en avvslappende stund i badstuen.

Utenfor hotellets område finnes massevis av aktiviteter, og spesielt Rhodos by har et stort utvalg som for eksempel en 9D-kino, escape rooms og mange andre morsomme og spennende aktiviteter for hele familien.

Romslige leiligheter nær havet
Sea Melody har flotte og friske leiligheter for opptil fire personer. Alle leilighetene er utstyrt med telefon, tv samt en liten kjøkkenkrok med kjøleskap, brødrister og kaffemaskin. Badene har badekar eller dusjkabinett samt toalett. Mot betaling kan du få wifi på rommet, men det finnes kostnadsfritt i resepsjonene og ved bassengbaren.

Ettromsleilighet, 2-4 personer
De romslige ettromsleilighetene er ca. 38 m2 og består av et rom med en liten kjøkkenkrok og soveplass for opptil fire personer – Det finnes to enkelsenger, og en sovesofa for den tredje personen. Ettromsleilighetene har dessuten bad og balkong eller terrasse. Studioene er innredet i herlige lyse farger og har en hjemmekoselig atmosfære. Ettromsleilighetene krever minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I leiligheten kan man bo høyst tre voksne og et barn.

Toromsleilighet, 2-4 personer
Toromsleiligheten er ca. 44 m2 og består av to rom. På soverommet finner man to vanlige soveplasser og i stuen er det to sovesofaer samt en liten kjøkkenkrok. Leilighetene er moderne innredet med beroligende farger. På badet i leiligheten finnes dusjkabinett eller badekar samt toalett. Denne romtypen krever minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I toromsleiligheten kan det høyst bo fire voksne.

Mot betaling

Luftkondisjonering.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart