Kipriotis Rhodes Hotel - Adults Only

Rhodos by, Hellas Vis på kart

More about facilities ▼

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Kipriotis Rhodes Hotel - Adults Only ligger sentralt til i Rodos. Bor du her, vil du ha kun 4 minutter å kjøre til Elli strand og 9 minutter til Rodos havn. Dette hotellet med spa ligger 0,5 mi (0,7 km) unna Stormesterpalasset og 10,7 mi (17,2 km) unna Anthony Quinn-bukta.

Som gjest på Kipriotis Rhodes Hotel - Adults Only kan du innta et måltid på Stage Cooking Restaurant eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Gratis varm og kald frokostbuffé er inkludert.

Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og kroppsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et helsestudio, et boblebad og en badstue. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, en spillesal og gavebutikk/kiosk.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort eller depositum kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Kart