Hotel Cristina Las Palmas

Las Palmas by, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Avstand

  • Avstand til strand: 50m
  • Avstand til sentrum: 0km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Klassisk, førsteklasses hotell ved Las Canteras-stranden

Flotte Hotel Cristina Las Palmas (tidligere Melía Las Palmas) har en nærmest uslåelig beliggenhet midt på den elegante strandpromenaden og sandstranden Las Canteras. Her bor du midt i hovedstaden på et byhotell med topp standard, fine fasiliteter og ypperlig service. 

Fra den herlige solterrassen og det lekre bassengområdet med blant annet et oppvarmet svømmebasseng, har du flott utsikt over strandpromenaden, stranden og havet. Utsikten over Las Canteras er også en del av det å spise på hotellets restaurant Antinoó, der det blant annet dekkes opp til fin frokostbuffet hver morgen. 

Ved inngangspartiet er det lobbybar, og her får du også tilgang til internett via WiFi. På hotellet har de også et trimrom, spa, tyrkisk bad og diskotek. 

Fra hotellet er det kun ca. 10 km til golfbanene El Cortijo og Bandama sør for hovedstaden. Du kommer deg enkelt til begge banene med taxi.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Gjestenes vurdering