Hua Hin Marriott Resort & Spa

Hua Hin, Thailand

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 0m
  • Avstand til sentrum: 1km

Om hotellet

Populært luksushotell ved stranden

Hua Hin Marriott Resort & Spa ligger like ved stranden i Hua Hin. Dette er et gjennomført luksushotell hvor man har tenkt på alle detaljer.

Gled deg til en ferie der du bor i helt nye og moderne omgivelser og samtidig har en perfekt beliggnhet like ved områdets brede sandstrand. Start dagen med en morgendukkert i havet og bruk resten av dagen til å slappe av, gjerne mens du nyter en eksotisk drink med utsikt over havet.

Hotellet har fem bassengområder: bl.a. et for voksne med solstoler i bassenget, en til ungdum og en for barn med et stort barnebasseng. Flere av bassengene er forbundet av en kanal slik at man kan svømme mellom dem. Det er gratis solsenger, parasoller og håndkleservise ved bassengene og stranden.

Ved resepsjonen er det et loungeområde med fantastisk utsik over hotellets store hage, bassengområdene, stranden og havet. Hotellet har god plass, og det er flere restauranter og barer hvor det blir servert spesialiteter av høy kvalitet.

Treningsrommet på hotellet er gratis og åpent hele døgnet. Hotellet har også spa, hvor man kan få massasje og behandlinger. Like overfor hotellet finner man et av byens nattmarkeder hvor man kan oppleve ekte thailandsk stemning.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise