Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Hua Hin Marriott Resort & Spa

Hua Hin, Thailand Vis på kart

Om hotellet

Når du har Hua Hin Marriott Resort & Spa i Hua Hin som overnattingssted, bor du på stranden samtidig som du kun har 4 minutter å gå til Hua Hin strand og 6 minutter til Hua Hin Market Village. Dette hotellet med hele 5 stjerner ligger 0,6 mi (1 km) unna Hua Hin kjøpesenter og 0,7 mi (1,1 km) unna Hua Hin klokketårn.

Smak på internasjonale retter på Amber Kitchen, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 5 utendørsbassenger, en vannsklie og en badstue. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Det kan tilkomme tilleggsgebyrer for frokost for barn i alderen 612 år. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Resepsjonen på dette overnattingsstedet har begrensede åpningstider. Gjester som ankommer når resepsjonen er stengt, vil ikke kunne sjekke inn før morgenen etter.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart