Hotel La Marquise

Kalithèa, Hellas

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Gym
 • Internett
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 250mm
 • Avstand sentrum: 3kmm

Antall

 • Antall etasjer: 5
 • Antall rum: 386

Andre

 • Built year: 2010
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat/fliser
 • Transfer time: Ca 30-60 min
 • Basseng: 8

Om hotellet

Luksuriøst All Inclusive-hotell med vakre omgivelser
På La Marquise Luxury Resort bor du på ett av Rhodos’ fineste hotell. Her får du et stort, lekkert hotellområde, en herlig oase omringet av vann og grøntområder.

På deler av hotellområdet snor bassengene seg mellom bygningene, så her er det aldri langt til en avkjølende dukkert. Disse fine og unike «bassengkanalene» bringer tankene til vakre Venezia!

La Marquise tilbyr et velsmakende All Inclusive-program, vakre rom, flere bassenger, barn- og ungdomsklubb og kun 250 meter til stranden! Det finnes også en avdeling som kun er for voksne – her ligger deluxerommene med bassengutsikt, og her er det to basseng som er reservert for gjester over 16 år.

Hotellet ligger i Kalithea på nordøstre Rhodos. Kalithea er gresk for «vakker utsikt», og det er akkurat det du får her! La Marquise har perfekt plassering for deg som vil gjøre en utflukt på ferien – du har kun 3 km til Faliraki og 9 km til Rhodos by.

Dette hotellet er en del av vår Premium Collection, og er dermed ett av de beste og mest luksuriøse hotellene som Nazar tilbyr.

Flere basseng og nær stranden
Store deler av La Marquise Luxury Resort er omringet av herlige bassenger så du har aldri lang vei til en avkjølende dukkert! Det finnes et hovedbasseng, et basseng på taket på hovedbygningen, et separat barnebasseng med skygge og bassenger som snor seg rundt bygningene. Det finnes også både innendørs- og utendørsbasseng ved spaet, og et rolig basseng kun for voksne ved de luksuriøse deluxerommene.

Stranden ligger ca. 250 meter fra hotellet, og er en herlig sandstrand med innslag av små steiner. Det er en kort gåtur hit, og man kommer dit via hotellets private tunnel, alternativt kan man sitte på med en golfbil som kjører hvert tjuende minutt. Her finnes en strandbar som serverer mat og drikke mot betaling.

Både ved stranden og ved bassenget kan du slappe av ved fine, behagelige solsenger og parasoller, som fritt kan brukes av gjestene på La Marquise. Badehåndklær kan man låne på hotellet.

Mot betaling

Mat og drikke på stranden

Velsmakende og et stort utvalg
Du får en lett og komfortabel reise når du reiser All Inclusive med Nazar, du behøver nemlig aldri bekymre deg over hvor neste måltid skal spises eller hva saker koster.

La Marquise lyse og store hovedrestauranten ligger i hovedbygningen og serverer gresk, middelhavsretter og internasjonale spesialiteter til de tre hovedmåltidene. Du kan velge mellom å sitte inne eller ute på den koselige terrassen. Noen ganger arrangeres det temakvelder, som for eksempel fisk, gresk, italiensk eller asiatisk.

Rundt hotellområdet byr bassengbarene på avkjølende drikke og kuleis i løpet av dagen, og det serveres kaffe, te og kaker på ettermiddagen. Du kan også ta en drink i den trivelige baren i hovedbygningen. La Marquise har en asiatisk à la carterestaurant, en grillrestaurant og en lunsjrestaurant. Et besøk på hver inngår så sant det finnes plass, men husk å bestille bord på forhånd.

Bestiller du et av deluxerommene med bassengutsikt mottar du et så kalt Black Card. Dette gir deg mulighet å besøke den eksklusive à la carte-restauranten L’etoile flere ganger per uke, både til frokost og middag, samt de øvrige à la carte-restaurantene.

Bad- og sportsklær samt sandaler er ikke tillatt i hovedbygningen, og til middagen kler man seg i langbukser.

Mot betaling

Strandbaren.

Minigolf, vannsport og WiFi
For deg som vil ha en pause fra solsengen tilbyr La Marquise flere aktiviteter. Du kan blant annet underholde deg med tennis, basket, minigolf, strandvolleyball, strandfotball og vannsport. Du som ønsker å ta vare på deg sevl litt ekstra kan besøke hotellets fine spaanlegg og holde formen ved like i treningsrommet. På hotellet finnes også et par butikker som et minimarked og en smykkebutikk.

Det finnes en bussholdeplass i nærheten av hotellet, som gjør det enkelt for deg å reise på spennende utflukter og utforske Rhodos. På kun noen få kilometers avstand ligger både Faliraki og Rhodos by, hvor du kan spise god mat, shoppe og vandre rundt i koselige miljøer.

Noen ganger arrangeres det kveldsunderholdning i form av levende musikk og shower. Du får gratis WiFi på hele hotellet.

Mot betaling

Enkelte aktiviteter

Barneklubb og lekeplass
I barneklubben på La Marquise kan barna leke og møte jevnaldrende lekekamerater, samtidig som foreldrene kan passe på å slappe av i en av de herlige solsengene. Barneklubben er åpen seks dager i uken. Det finnes også en liten lekeplass, samt et separat barnebasseng med delvis skyggende soltak over.

En ungdomsklubb arrangeres for barn over 13 år, og her spiller man blant annet biljard, bordtennis, bordfotball eller lufthockey.

Mot betaling

Noen av aktivitetene.

Romslige og vakkert innredede rom
På La Marquise bor du på luksuriøse rom med vakker innredning i litt mørkere, jordnære nyanser. Alle rommene har TV, balkong eller terrasse, bad med badekar eller dusjkabinett, hårføner, fliser, individuell luftkondisjonering, minibar mot betaling, kaffe og te samt minisafe. Det finnes også WiFi uten kostnad.

Dobbeltrom, 2–3 personer
På dobbeltrommet på ca. 30-33 m² får du to vanlige sengeplasser og en sovesofa som måler 190x110 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og der kan bo maks. tre voksne her. Rommet kan bestilles enten med hageutsikt eller med bassengutsikt, og enkeltrom kan bestilles med bassengutsikt mot et tillegg.

Deluxerom med havutsikt, 2–3 personer
På deluxerommet med havutsikt på ca. 46 m² har du rikelig med plass til å bre deg ut. Her finner du to vanlige soveplasser og en sovesofa på 190x110 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og der kan bo maks. tre voksne her.

Deluxerom med bassengutsikt, 2–3 personer
Ønsker du å unne deg litt ekstra kan du bestille deluxerommet med bassengutsikt på ca. 46 m². Her er det to vanlige sengeplasser og en sovesofa på 193x110 cm. Disse rommene ligger i den rolige avdelingen for kun voksne, og man må være minst 16 år gammel for å bo her. I denne litt mer luksuriøse romtypen får du privat innsjekking, velkomstdrink og fruktkurv ved ankomst, mulighet for tidlig innsjekking og sen utsjekking (dersom det er ledige rom), mulighet til kostnadsfritt å besøke à la carte-restaurantene hver kveld, så sant det er plass –bare husk å bestill en dag i forveien. For deg som bestiller dette rommet tilbys det også frokost i en separat restaurant med buffé. Rommet krever minst to fullt betalende og der kan bo maks. tre voksne.

Deluxerom med bassengutsikt, stueetasje, 2-3 personer
Deluxerommet har bassengtilgang og er ca. 46 m² og her finnes det masse plass. Her finner du to vanlige soveplasser og en sovesofa på 190x110 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, ett barn kan få barnepris, og der kan bo maks. tre voksne her.

Familiesuite med basseng- eller havutsikt, 2–5 personer
I familiesuiten på ca. 46 m² er det fire vanlige sengeplasser og en sovesofa (190x110 cm.) fordelt på to rom. Familiesuitene har enten basseng- eller delvis havutsikt, men du kan ikke selv bestemme utsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris, og der kan bo maks. fire voksne og ett barn her. På visse suiter finnes ikke vindu i det første rommet.

Familiesvite med bassengutsikt, stueetasjen, 2-5 personer
I familiesuiten på ca. 46 m² er det fire vanlige sengeplasser og en sovesofa (190x110 cm.) fordelt på to rom. Familiesvitene i stueetasjen har direkte tilgang til bassenget. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris, og der kan bo maks. fire voksne og ett barn her. På visse suiter finnes ikke vindu i det første rommet.

Duplexsute med privat basseng, 2-5 personer
I denne suiten på ca. 65 m² får du to separate rom fordelt på to etasjer og direkte adgang til basseng. Rommet har to vanlige sengeplasser og en sovesofa (190x110 cm.) samt en ekstra seng ved behov. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og ett barn, og det er mulighet å få en barnepris.

Avslapping på høyt nivå
Akkurat som med det meste på La Marquise er spaanlegget ultramoderne og førsteklasses. I det store spaet finner du flere behandlingsrom, frisørsalong og både innendørs- og utendørsbasseng samt boblebad. Det finnes også badstue og dampbad som du kostnadsfritt kan besøke en gang hver.

Mot betaling

Frisørsalong, behandlinger i spaet.

Bærekraft og grønne initiativ
Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På La Marquise Luxury Resort gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten og klimaanlegget slås av når gjestene forlater rommet

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen

• Hotellområdet er kun opplyst når gjestene rører seg på området, dette med hjelp av bevegelsessensorer og tidtakere

• Avfallet sorteres og blir sendt til resirkulering og gjenbruk – bl.a. papir, glass og kartong


Til La Marquise Luxury Resort har du kun 15 km transfer fra flyplassen. Observer at bad- og sportsklær samt sandaler ikke er tillatt i restauranten, og til middagen kler man seg i langbukser.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider