Sokos Original Hotel Presidentti

Helsingfors, Finland

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Original Sokos Hotel Presidentti ligger sentralt i Helsinki. Hvis du bor her, vil du ha 3 minutter å gå til Kiasma samtidskunstmuseum og 7 minutter å gå til Nasjonalmuseet. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,4 mi (0,7 km) unna Finlandia-hallen og 0,5 mi (0,8 km) unna Ateneum kunstmuseum.

Ta deg noe å spise på Bistro Manu, en restaurant med en bar, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi og hall.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart Se pris og bestill

Kart

Gjestenes vurdering