Filerimos Village

Ialyssos, Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Internett
 • Pool children
 • Pool slides
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 700mm
 • Avstand sentrum: 2kmm

Antall

 • Antall etasjer: 3
 • Antall rum: 247

Andre

 • Built year: 1974, renovert 2007, 2019
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: Ca 30 min
 • Basseng: 2

Om hotellet

Ekte gresk feriestemning
Det råder en deilig feriestemning på Filerimos Village, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne gressplener og fargeglade blomster. Da det er All Inclusive slipper du økonomiske overraskelser, da alt er betalt på forhånd! Nyt buffeene tre ganger om dagen og de forfriskende drikkevarer som inngår i All Inclusive-tilbudet på hotellet.

Alle rom er innredet i behagelige nyanser, og ligger i mindre bygg rundt den fine hagen og det ene av hotellets trivelige bassengområder. Det finnes to deilige bassenger på hotellet – det ene midt i den store hagen, omgitt av en grønn gressplen, og den andre ved hotellets restaurant der bougainvillea slingrer seg opp langs pålene ved siden av bassenget. Det er også et nytt og herlig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer blir en hit for både store og små badeglade. 

Nå bor Captain Nemo og hans pirater på Filerimos Hotel. De underholder og aktiverer barna i den helt egne skandinaviske barneklubben.

NYHET! Barneklubbene er oppdatert og forandret for sesongen. La barna bli med og teste nye spennende temadager. Se mer under fliken "For barn og ungdommer".

Visse kvelder i uken arrangeres det livemusikk – og spesielt populær er den tradisjonelle greske aftenen! Hotellet ble til viss grad renovert i 2020 og kan nå skryte av en ny bygning til miniklubben, renovert restaurant, snackbar og resepsjon. 

Familiehotellet ligger mellom de to byene Ialyssos og Kremasti, rett ved det historiske berget Filerimos i nordvestlige Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er det flott utsikt over Rhodos vestkyst. Med omtrent 700 meter til stranden og litt over åtte kilometer til Rhodos by med sin sjarmerende gamleby er det gode muligheter for å oppleve den vakre greske øya.

Filerimos Village og andre kvalitetshotell der du får mye for pengene finner du i Nazars Holiday Collection.

Fine bassengområder – og nytt område med vannsklier!
På Filerimos finnes det to trivelige bassengområder. Det ene bassenget ligger i frodige, vakre omgivelser med palmer, fargeglade blomster og grønne gressplener, hvor fine små broer strekker seg over bassenget. Bassenget er innbydende og her råder en behagelig feriestemning med mulighet for avslapping, men man kan også delta i aktiviteter i løpet av dagen. Her finnes også et separat barnebasseng.

Det andre bassenget ligger ved hovedbygget og restauranten, der bougainvilleaen slinger seg langs pålene ved siden av bassenget. Ved begge bassengene finnes det massevis av solsenger og skyggende parasoller.

Det er også et nytt og herlig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer vil bli en hit hos både store og små badeglade. 

Om du har lyst på en dukkert i havet ligger nærmeste strand bare en kort gåtur fra hotellet (ca. 700 meter). Som de fleste strender på Rhodos er det også her stenstrand. Her kan du også leie solsenger og parasoll mot betaling.

Mot betaling

Leie solsenger og parasoller på stranden.

Nyt av buffé tre ganger om dagen
Det er så deilig å reise på All Inclusive-ferie, for da trenger du ikke tenke over hvor du skal spise ditt neste måltid eller hva det hele koster. Det er inkludert i reisens pris, og dermed betalt før ferien i det hele tatt har begynt! På Filerimos Village serveres du frokost, lunsj og middag som buffé i hotellets restaurant. Hovedrestauranten og snackbaren ble pusset opp 2020.

I All Inclusive-tilbudet inngår også brus, øl, vin og lokale, alkoholdige drikkevarer – samt iskrem i løpet av noen timer hver ettermiddag.

Tull og tøys hele dagen
NYHET!Nå finnes Captain Nemo og hans pirater på Filermos Village. De underholder og aktiverer barna i den helt egne skandinaviske barneklubben.

Nå skal det bli Crazy Fun! 3-4 ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Sports Day får barna en opplevelse i idrettens tegn. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje.

Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres 2-3 kvelder i uken.

De to fine bassengområdene på Filerimos Village er nok de mest populære plassene for barna, så her vil nok mesteparten av ferien tilbringes. I tillegg finnes det også en liten lekeplass. Det er også et nytt og deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river som vi garanterer blir en hit for både store og små badeglade. 

Glede, vanngymnastikk og gresk aften
De internasjonale aktivitetsguidene på Filerimos Village arrangerer ulike leker og konkurranser rundt de to bassengene. Det kan for eksempel være vanngymnastikk, vannpolo og dart. Visse kvelder i uken arrangeres livemusikk og underholdning, og spesielt festlig er den tradisjonelle, populære greske aften.

Om du vil være aktiv på ferien finnes det mulighet for å spille tennis, volleyball, basket og minifotball, du kan også utfordre dine reisekamerater i en runde bordtennis eller se hvem som sikter best i en omgang dart. Hotellet tilbyr også sykkelutleie gjennom et sykkelselskap.

På hele hotellet finnes det WiFi, som er inkludert i prisen (dog kan hastighet og kvalitet variere avhengig av hvor på hotellet du befinner deg). Det ligger en dagligvarebutikk rett ved hotellet, hvor du kan kjøpe det meste du har behov for i løpet av ferien.

Mot betaling

Biljard, elektroniske spill i spillehallen, lamper på tennis- og basketbanen.

Vakre rom i grønne omgivelser
På Filerimos Village bor du i rom som er innredet i rolige, behagelige farger. Rommene ligger i en- og to etasjebygg som finnes utspredt i den frodige, grønne hagen.

Alle rom har balkong eller terrasse, flisegulv, individuell aircondition, hårføner, tv, WiFi og enten badekar eller dusjkabinett. Her finnes en minibar med vann som er en del av All Inclusive-programmet, og som fylles på en gang per oppehold. Det er også mulig å låne strykejern og strykebrett. Hvis man har brug for en vannkoker kan man få en fra receptionen, da disse ikke er placeret i rummet på forhånd på grund af pandemien.

Ønsker du å bo litt enklere enn Filerimos Village, så ta en titt på Filerimos Hotel, som har rom i hovedbygningen. Rommene på Filerimos Hotel er perfekte for deg som vil ha et prisgunstig alternativ.

Dobbeltrom, 2-3 personer
I dobbeltrommene på 20 m² finnes to ordentlige senger, samt ytterligere en sovestol som fungerer som seng (denne måler 200x76 cm når den er felt ut, noe som er litt smalere enn en normalstor seng). Dobbeltrommet ligger i området ved hagen og bassenget. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks to voksne samt et barn, og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som et enkeltrom mot et tillegg. 

Dobbeltrom Deluxe, 2-3 personer
I disse rommene på 26 m² finnes det to sengeplasser, samt en sovesofa (200x80 cm).  Disse rommene ligger i området ved hagen og bassenget. Det kreves minst to fullt betalende, her kan det maks bo tre voksne og det er mulig å få en barnepris. 

Dobbeltrom Deluxe, 3-4 personer
I disse rom på 26 m² finnes to vanlige sengeplasser samt to dagsenger eller to ekstrasenger (200 x 80 cm). Disse rom ligger i området ved hagen og bassenget, på andre etasje. Det kreves minst tre fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris.

Bungalow, 2-4 personer
Hotellets bungalows (2018) er 30 m² og har fire riktige sengeplasser. Bungalowene ligger i området ved bassenget og hagen. Rommet krever minst to fullt betalende. Det kan bo maks. fire personer her og det er mulig å få en barnepris.

Familierom, 2-4 personer
I familierommene på 30 m² finnes det 2-4 riktige sengeplasser. Utover det finnes enten en ekstraseng (90x210 cm, en sovesofa (80x200 cm når den er utfelt) eller en dobbel sovesofa (som måler 190x200 cm når den er utfelt). Rommet er delt med en liten glassdør, slik at den ekstra soveplassen blir skjermet av denne. Familierommet ligger i området ved hagen og kan plasseres enten på første eller andre etasje. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks. fire personer og det er mulig å få et barnepris.

Viktig å vite før du bestiller din reise
Nazars egne, skandinaviske barneklubb er åpen 3-4 dager i uken og  arrangeres fra juni t.o.m. oktober. 

Enkelte temadager arrangeres på samme dag, men ved ulike tider.

All Inclusive gjelder fra 07:00-23:00.

Man må være minst 120 cm for å ake de store vannskliene, minst 80 cm eller 3 år for å være med/ake i barnetårnet.

Wifi-oppkoplingen og hastigheten kan variere i forhold til hvor mange som benytter internett.

Man kan låne badehåndklær på hotellet, mot et depositum på 10€.

Vannet på stranden blir relativt fort dypt, og at det kan være en del bølger, da det blåser en del på denne siden av øya. 

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider