Filerimos Village Hotel

Ialyssos, Hellas

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Heis
 • Internett
 • Medical
 • Pool slides
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box

Avstand

 • Avstånd strand: 700mm
 • Avstand sentrum: 2kmm

Antall

 • Antall etasjer: 3
 • Antall rum: 247

Andre

 • Built year: 1977, renovert 2019 (ej rum)
 • Måltider: Frokost/All Inclusive
 • Pool children: 2
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: Ca 30 min
 • Basseng: 2

Om hotellet

Ekte, gresk feriestemning
Det råder en deilig feriestemning på Filerimos Hotel, hvor du bor i frodige omgivelser med palmer, grønne gressplener og fargeglade blomster.

Nyhet! Fra sommeren 2020 vil Captain Nemo og hans pirater også finnes på Filerimos Hotel. Her vil de underholde og aktivere barna i våre skandinaviske barneklubber på hotellet.

Det finnes to deilige bassenger på hotellet – det ene midt i den store hagen omgitt av grønne gressplener, og det andre ved hotellets hovedbygg og restaurant, hvor bougainvilleaen slingrer seg opp langs pålene ved siden av bassenget. Det er også et nytt og deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en lite lazy river, som vi garanterer vil bli en hit blant både store og små vannelskere. 

Flere kvelder i uken arrangeres det livemusikk – og spesielt populær er den tradisjonelle greske aftenen!

Familiehotellet ligger mellom de to byene Ialyssos og Kremasti, rett ved det historiske berget Filerimos i nordvestlige Rhodos. Fra Filerimos Akropolis er det flott utsikt over Rhodos vestkyst. Med omtrent 700 meter til stranden og litt over åtte kilometer til Rhodos by med sin sjarmerende gamleby er det gode muligheter for å oppleve den vakre greske øya.

Hotellet er et av våre Value Collection-hotell, og er altså et av Nazar mest prisgunstige hotell.

Fine bassengområder – og nytt område med vannsklier!
På Filerimos Hotel finnes det to trivelige bassengområder. Det ene bassenget ligger i frodige, vakre omgivelser med palmer, fargeglade blomster og grønne gressplener, hvor fine små broer strekker seg over bassenget. Bassenget er innbydende og her råder en behagelig feriestemning med mulighet for avslapping, men man kan også delta i aktiviteter i løpet av dagen. Her finnes også et separat barnebasseng. Det andre bassenget ligger ved hovedbygget og restauranten, der bougainvilleaen slinger seg langs pålene ved siden av bassenget. Ved begge bassengene finnes det massevis av solsenger og skyggende parasoller.

Det er også et nytt deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer blir en hit blant våre store og små vannelskere. 

Om du har lyst på en dukkert i havet ligger nærmeste strand bare en kort gåtur fra hotellet (ca. 700 meter). Som de fleste strender på Rhodos er det stenstrand. Her kan du også leie solsenger og parasoll mot betaling. Bemerk at vannet relativt fort blir dypt, og at det kan være en del bølger da det blåser en del på denne siden av øya. 

Det finnes ikke badehåndklær på hotellet, så det er en god ide å ta det med hjemmefra.

Mot betaling

Leie av solsenger og parasoller på stranden.

Nyt av buffé tre ganger om dagen
Når du bor på Filerimos Hotel er det i utgangspunktet bare frokost som er inkludert, men du har mulighet å bestille All Inclusive i tillegg. Hvis du bestiller All Inclusive så slipper du å tenke på hvor neste måltid skal spises, eller hva det koster – for det er allerede betalt for hjemme!

På Filerimos Hotel serveres frokost, lunsj og middag som buffé på hotellets restaurant. Det finnes også en mindre buffé spesielt for barna, hvor deres favoritter serveres. I All Inclusive-tilbudet inngår også brus, øl, vin og lokale alkoholholdige drikker – samt iskrem under noen timer hver ettermiddag.

Captain Nemo på Filerimos Hotel
Nyhet! Fra sommeren 2020 vil Captain Nemo og hans pirater også finnes på Filerimos Hotel. Her vil de underholde og aktivere barna i våre skandinaviske barneklubber på hotellet.

Våre engasjerte og dyktige aktivitetsguider vil arrangere både spennende skattejakter, herlige leker og aktiviteter, og vår nyhet Mini Chefs der barna baker og dekorerer småkaker. Barna vil også kunne delta i Dance Stars, hvor de danser til de mest populære hitsene og lærer nye kule dansetrinn til minidiskoteket! Les mer om alle de herlige aktivitetene her

De to fine bassengområdene på Filerimos Hotel er nok de mest populære plassene for barna, så her vil nok meste parten av ferien tilbringes. Her finnes også en mindre barneklubb, hvor de internasjonale aktivitetsguidene arrangerer ulike leker og aktiviteter for barna. I tillegg finnes det også en liten lekeplass. Det er også et nytt og deilig område med flere vannsklier, gøyale vannleker og en liten lazy river, som vi garanterer blir en hit blant både store og små vannelskere. 

Glede, vanngymnastikk og gresk aften
De internasjonale aktivitetsguidene på Filerimos Hotel arrangerer ulike leker og konkurranser rundt de to bassengene. Det kan for eksempel være vanngymnastikk, vannpolo og dart. Flere kvelder i uken arrangeres livemusikk og underholdning, og spesielt festlig er den tradisjonelle, populære greske aften.

Om du vil være aktiv på ferien finnes det mulighet for å spille tennis, volleyball, basket og minifotball, du kan også utfordre dine reisekamerater i en runde bordtennis eller se hvem som sikter best i en omgang dart. Det er også mulig å leie sykler på hotellet.

På hele hotellet finnes det WiFi som er inkludert i prisen (kvalitet og hastighet kan variere med tanke på hvor du befinner deg på hotellet). Det ligger en dagligvarebutikk rett ved hotellet, hvor du kan kjøpe det meste du har behov for i løpet av ferien.

Mot betaling

Biljard, bordtennis, elektroniske spill i spillehallen.

Enkle rom med mye plass
På Filerimos Hotel bor du i hovedbygget og rommene her har noen år på nakken. Dette kan man se på interiøret, innredningsstilen og materialvalget. Her blir man tatt tilbake i tid, ettersom at rommene både stil- og fargemessig er som hentet fra 80-tallet. Rommene er store og romslige, og har balkong. På grunn av den store forskjellen på rommene, standarden og interiøet blir Filerimos Hotel rangert som et hotell av lavere kategori enn Filerimos Village, selv om alle fasilitetene er de samme på begge hotellene.

Alle rommene har balkong, flisegulv, individuell aircondition, vannkoker, hårføner, tv, Wifi og badekar. Her finnes en minibar som, om du kjøper All Inclusive, er fylt med brus ved ankomst og fylles på en gang per besøk.

Ønsker du mer komfort og et renovert rom, ta en titt på Filerimos Village, hvor alle rommene ligger rundt bassengområdet og er pusset opp.

Familiesuite, 2-4 personer
I Familiesuitene på ca. 44 m² finnes det fire sengeplasser. To av sengeplassene ligger i soverommet, mens de andre to sengene er i stuen. Denne romstypen ligger i hovedbygget.

Her kreves det minst to fullt betalende, og det kan maks bo fire voksne. Rommet kan bestilles som et enkeltrom mot et tillegg.

Viktig å tenke på før du bestiller din reise
WiFi-oppkoblingen og hastigheten kan variere i forhold til hvor mange som benytter internett.

Det finnes ikke badehåndklær på hotellet, så det er en god idé å ta med dette hjemmefra.

Hvis du bestiller ditt opphold med All Inclusive, gjelder dette fra 7:00-23:00 Bemerk at vannet på stranden relativt fort blir dypt, og at det kan være en del bølger, da det blåser en del på denne siden av øya. 

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider