Solia
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Alfagar Village Lejligheder

Albufeira, Portugal Vis på kart

Om hotellet

Familievennlig leiligheter med strandbeliggenhet og flere bassengområder

Alfagar Village er et herlig leilighetshotell med fin beliggenhet i grønne omgivelser. Herfra har du en fantastisk utsikt over den vakre Santa Eulalia-stranden rett øst for Albufeira. Alfagar Village består av en hotellbygning og flere leilighetsbygninger som ligger rundt i den frodige hagen som en liten by. Her hygger hele familien seg i de fine omgivelsene. 

Nyt late dager i solen i den frodige hagen eller ved et av bassengområdene. Her er det barnebasseng, solstoler og parasoller. Den fine Santa Eulalia-stranden når du via trapper direkte fra hotellområdet. Du kan fritt bruke hotellets innendørsbasseng og mot en avgift benytte badstuen. Det arrangeres kveldsunderholdning flere kvelder i uken. Alfagar Village har mange fasiliteter, bl.a. tennisbaner, en stor lekeplass, spillerom, minimarket, restaurant og en shuttlebuss til gamlebyen i Albufeira to ganger daglig.

Gjester på Alfagar Village kan gjerne benytte seg av fasilitetene på Alfagar Alto Da Colina, som kan tilby et flott vannland med vannsklier, barnevennlige fasiliteter og flere restauranter. Alfagar Aldo da Colina ligger på den andre siden av veien. 

Wifi er tilgjengelig i resepsjonen og baren.

Vis på kart

Avstand

  • Avstand til strand: 300m
  • Avstand til sentrum: 5km

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart