Hotel Quinta Perestrello

Funchal, Portugal

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 4km
  • Avstand til sentrum: 1km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Genuint og intimt hotell med atmosfære og nærhet til det meste
Hotel Quinta Perestrello ligger sentralt i Funchals fremste hotellområde, like ved det berømte Reids Hotel. Med Quinta Perestrello har den velkjente hotellkjeden Charming Hotels klart å lage et svært koselig hotell med hyggelig atmostfære, og hvor det genuine herregårdsmiljøet i blanding med moderne hotellfasiliteter skaper et ferievennlig bosted. Samtidig er avstanden inn til sentrum av Funchal kort, og tilbudet av restauranter i kort avstand er meget godt.

Her bor du i fine dobbeltrom (alle med aircondition) som ligger enten som standardrom i den ombygde herregårdsbygningen, eller som dobbeltrom med  møblert terrasse vendt mot bassenget eller hagen i det moderne tilbygget. Rom med terrasse kan bookes som tillegg. Innredningen i ny eller gammel del er identisk.

Den lille cocktailbaren med uteservering og det hyggelige bassengområdet, er noen faktorer som gjør at man trives godt på Hotel Quinta Perestrello.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering