Hotel Meliã Madeira Mare

Funchal, Portugal

Vis på kart

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Luksushotell i fantastiske omgivelser i det populære Lido-området
Meliã Madeira Mare er et 5-stjernershotell med høy standard og fantastisk beliggenhet. Hotellet ligger helt perfekt til ut mot den populære havpromenaden, og dette gir en nydelig utsikt til havet. Promenaden byr også på hyggelige spaserturer i solen.

Når dere bor på Meliã Madeira Mare, bor dere nær det populære havbadet i Lido, men også nær Lido-områdets store tilbud av restauranter og barer. Hotellet har også mange fasiliteter, noe som gjør ferien fortreffelig. Her finner dere blant annet et treningsstudio, som dere kan benytte hvis dere vil være litt aktive på ferie.

Hotellets helt store samlingspunkt er det deilige bassengområdet med separat barnebasseng, poolbar, solsenger og parasoller. Fra bassenget er det en utrolig fin utsikt over havet, og det finnes flere solterrasser i forskjellige nivåer. Dersom dere tar solsengene på terrassen på toppen, blir utsikten bare enda bedre!

På hotellet er det også innendørsbasseng med SPA, tyrkisk bad og sauna. Her kan dere nyte flere forskjellige behandlingsformer (mot betaling) som f.eks. massasje, hydroterapi og floating. Det er også mulig å behandlinger til levende musikk (enkelte kvelder).

Hotellet har en hyggelig og flott restaurant, samt loungområde med bar. Fra hovedrestauranten er det mulighet for å sitte ute å spise, og dermed kan dere også nyte den vakre havutsikten samtidig. Videre har hotellet også en egen à la carte-restaurant, hvor dere kan spise én gang i løpet av oppholdet, dersom dere kjøper opphold med halvpensjon. Enkelte kvelder i uken er det underholdning med levende musikk.

Hotel Meliã Madeira Mare er uten tvil et av våre aller beste luksushoteller, og vi i Solia håper dere får et utmerket opphold.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart

Gjestenes vurdering