Holiday Inn Algarve - Armacao de Pera

Armação de Pêra, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 10 m
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette elegante hotellet ligger på stranden i Armacao de Pera. I nærheten finner du turistsenteret med en rekke butikker og andre flotte underholdningssteder. Naboområdet er lett å utforske med lokal offentlig transport. Den nærmeste bussholdeplassen ligger rett foran hotellet (10 m unna). Faro lufthavn tar ca. 45 minutter å nå.

Hotellet har 9 suiter, 6 enkeltrom og 170 dobbeltrom, som ligger på 5 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det finnes en rekke butikker, inkludert en suvenirbutikk. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk, et TV-rom og et lekerom. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Andre tjenester inkluderer bilutleie, transport, romservice, klesvask, frisør og myntvaskeri. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad). Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har røykfrie rom og røykerom.

Gjestene kan ta en energigivende svømmetur i ferskvannsbassengkomplekset (delvis oppvarmet). En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Forfriskende drinker serveres i snackbaren ved bassenget. Hotellet tilbyr utendørsaktiviteter, inkludert tennis, golf og ridning eller, mot en avgift, sykling/terrengsykling. Med jetski, padlebåt, bananbåtturer, snorkling og dykking tilgjengelig, vil fans av vannsport ha mye å velge mellom. Gjestene kan nyte et bredt spekter av innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, biljard og aerobic. Et velværeområde med en skjønnhetssalong er tilgjengelig for gjestene. Mot en avgift tilbys også massasjebehandlinger. Underholdningstilbud og fritidsfasiliteter inkluderer et underholdningsprogram og levende musikk.

Spisefasiliteter inkluderer en røykfri restaurant, en spisesal og en bar. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. Serveringsalternativene inkluderer halvpensjon, helpensjon og all-inclusive. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj kan gjestene velge mellom à la carte og en fast meny. Middagsalternativene inkluderer buffé og à la carte. Diettmåltider, vegetarretter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. I tillegg er spesialservering og snacks tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider