Son Caliu Hotel Spa Oasis

Palma Nova/Magaluf, Spania

Vis på kart

Avstand

  • Avstand til strand: 0m
  • Avstand til sentrum: 1.5km

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Flott feriehotell ved sjøen med lekkert basseng
Son Caliu Hotel & Spa Oasis ligger i et rolig område ved den lille badebukten Son Caliu, omtrent 500 meter fra Palma Novas sandstrender og livlige sentrum. Her er det velutstyrte og luftkondisjonerte dobbeltrom med høy bostandard. Hotellets mange antikke møbler i lobby, bar og barsalong gir hotellet en spesiell eleganse og stor grad av trivsel.

Det innbydende bassengområdet med snackbar ligger i hotelles flotte hage. Gjestene kan gratis benytte seg av spaavdelingen Spa Oasis (16-årsgrense) med blant annet treningsrom, badstu og vannmassasje. Mulighet for massasje og mange ulike skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). 

I den stilige halvpensjonsrestauranten serveres frokost- og middagsbufféer av god kvalitet. Frokosten kan inntas i morgensolen på terrassen med utsikt over hagen og bassenget. Hotellet passer godt for den golfinteresserte, med fem baner i nærheten. Hotellets fine fasiliteter og gode mat lokker gjestene tilbake gang etter gang.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart