Hotel Pestana Grand Ocean Resort

Funchal, Portugal

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til sentrum: 3.5km

Om hotellet

Luksushotell med flott utsikt over Atlanterhavet

Lekre Pestana Grand Ocean Resort er en del av den velrenomerte hotellkjeden Pestana Hotels & Resorts og er et av Madeiras beste hoteller. Hotellet ligger langs strandpromenaden, like ved odden "Ponta da Cruz", og har en praktfull utsikt utover havet og den kjente klippen Cabo Girao. 

På Pestana Grand Ocean Resort bor du komfortabelt i lekre og moderne dobbeltrom, familierom eller suites med med blant annet aircondition, kabel-TV, direktetelefon, brede senger, komplett bad og deilig balkong/terrasse. Havutsikt kan bestilles mot et tillegg i prisen. 

Hotellet ligger i en stor hage og det naturlige samlingspunktet er det flotte bassengområdet på ca 1000 m2, med svømmebasseng og eget barnebasseng. Hotellets hage er på hele fem mål, med grønne planter og blomsterbed, fossefall, broer og flott havutsikt. 

På Pestana Grand Ocean Resort finner du en rekke fasiliteter, som oppvarmet innendørs svømmebasseng, jacuzzi, badstue, tyrkisk bad og trimrom. Hotellet har også et stort antall restauranter og barer, både innendørs og utendørs. I tillegg tilbyd hotellet gratisbuss frem og tilbake til sentrum av Funchal.

Alt sammen bidrar til et perfekt feriemiljø for total avkobling på et av Madeiras beste hoteller.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart