Premium Madeira

Funchal, Portugal

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 300m
  • Avstand til sentrum: 4km

Om hotellet

Nyrenovert luksushotell med All Inclusive, ovenfor Praia Formosa-stranden

Det nye Hotel Pestana Royal (eller Pestana Royal Premium All Inclusive Ocean & SPA Resort, som er hotellets offisielle navn) ligger lengst vest i det populære Lido-området. Hotellet, som tidligere het Regency Madeira, er totalrenovert og tilbyr en meget bra ferie i flotte omgivelser. Hotellet har alltid vært kjent for sin høye kvalitet og ikke minst fantastisk beliggenhet, og med renoveringen har hotellet blitt utrolig fint! Kort sagt: Her har du perfekte omgivelser for å nyte en deilig ferie på Madeira. 

Hotellet har fantastisk utsikt, og bare 10 minutter fra Funchals hyggelige sentrum, og to minutters gange fra Formosa Beach, finner du byens største strand. Den byr på ren avslapning og hyggelige gåturer langs strandpromenaden. 

På hotellet finner dere mange fasiliteter. Her er det to flotte bassengområder med solterrasser så dere kan slappe helt av. Vil dere heller være aktive, så har hotellet også tennisbane, minigolf og lekeplass til de minste. Det er også enkelt å komme til stranden, for hotellet har sin egen heis som tar dere ned dit. 

Pestana Royal er også kjent for sin virkelig gode mat. Hotellet har hele fire gode restauranter - hovedrestauranten som er en del av All Inclusive, samt fire temarestauranter som serverer alt fra lokale, tradisjonelle retter, til asiatisk og italiensk inspirert mat. I løpet av dagen serveres det også snacks og drikkevarer. Hovedrestauranten er stilig og hyggelig innredet, og det er fine terrasser utendørs, hvor man kan nyte deilig, iskald drikke. 

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart