HSM President Golf & Spa

Alcúdia, Spania

Vis på kart

Avstand

  • Avstand til strand: 15m

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

All inclusive-hotell med vakker beliggenhet nær stranden

HSM President Golf & Spa ligger rett ovenfor en liten badebukt, drøye 2 kilometer fra havnen i Alcudia. Hotel President er et eldre, men modernisert badehotell i naturskjønne omgivelser i behagelig avstand fra sentrum. 

Fra hotellet kan du gå langs havet inn til den koselige havnen i Alcudia, og det er omtrent 500 meter til golfbanen Alcanada. Hotellet har gratis shuttlebuss et par ganger om dagen til havnen og golfbanen. 

Hotellet har flere bassenger på ulike plan foran hotellet, omgitt av solsenger og parasoller. På stranden er det restaurant og bar (drives ikke av hotellet - sesongåpen) og du kan teste dine ferdigheter i forskjellige vannsporter (mot betaling).

I hotellets spaavdeling (aldersgrense 16 år) er det fri tilgang til badstue, dampbad, jacuzzi og treningsrom, og det er mulig å ta ulike spabehandlinger og massasje (mot avgift). Hotellet har også tennisbane, volleyballbane, bocciabane og bordtennisbord. Om kvelden er det ofte underholdning i en av hotellets barer, i form av musikk og/eller dans.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart

Gjestenes vurdering