Ivory Playa Lejligheder

Alcúdia, Spania Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Avstand

  • Avstand til strand: 50m
  • Avstand til sentrum: 3km

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Populært leilighetshotell med laguneformede bassenger og spa.
Ivory Playa er et av Alcudias mest populære leilighetshoteller, med perfekt beliggenhet helt inntil den flotte og brede sandstranden, som også er svært barnevennlig. Hotellet har et eksotisk bassengomåde med laguneformede bassenger for både voksne og barn. Hotellet har det meste du trenger på ferien, med restaurant, bad og bassengbar. Her er det også et spa med innendørsbasseng, badstu, dampbad og treningsstudio som gjestene fritt kan benytte uten ekstra kostnad. Du kan også kjøpe velgjørende skjønnhetsbehandlinger og massasje. 

På Ivory Playa bor du i velholdte en- eller toromsleiligheter med oppholdsrom med kjøkkenkrok. Toromsleilighetene har separat soverom. Det fine bassengområdet har en bassengbar, og hotellet har egen restaurant. Like i nærheten ligger en matbutikk med godt utvalg.

Hotellet arrangerer aktiviteter for barn og ungdom, og på sommeren er det også kveldsunderholdning på utendørsscenen og minidisco. Det er mulig å oppgradere til frokost eller en prisgusting halvpensjon (frokost og middagsbuffet). 

På den andre siden av gaten utenfor hotellet er det tennisbaner, og ned til strandpromenaden er det bare 50 meter. Ivory Playa er et populært og godt likt leilighetshotell med mange gjester som vender tilbake år etter år. 

Vis på kart

Kart