Hotel Bahia Principe San Felipe

Puerto de la Cruz, Spania Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Avstand

  • Avstand til strand: 50m
  • Avstand til sentrum: 100m

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Førsteklasses All Inclusive, oppvarmede bassenger og fint spa
På Bahía Príncipe San Felipe bor du utmerket like ved Puerto de la Cruz’ hyggelige sentrum, strandpromenaden og de berømte havbassengene. Den tropiske og frodige hotellhagen har to laguneformede og oppvarmede bassenger. Her er det bare å slå seg ned i en solseng og nyte ferien og alt som inngår i hotellets omfattende All Inclusive-tilbud.

Du bor i komfortable dobbeltrom eller fine toroms-suiter som ligger i den høye bygningen eller i den lave toetasjersbygningen. Det er mulig å bestille havutsikt eller utsikt mot Tenerifes berømte fjelltopp Teide.

I hotellets hovedrestaurant Teide, serveres det frokost-, lunsj- og middagsbufféer. Om kvelden kan du også prøve en av à la carte-restaurantene, hvorav den ene serverer italienske retter og den andre har spansk meny. På dagtid serveres det drikke og småretter i bassengbaren.

På dagtid er det aktiviteter for både voksne og barn, f.eks. aerobics, vanngymnastikk og internasjonal barneklubb. Hotellet har treningsstudio, tennisbane og spa som tilbyr velgjørende behandlinger mot avgift. Det er kveldsunderholdning flere ganger i uken.

Vis på kart

Kart