Donatello Hotel

Praha, Tsjekkia

7 netter Vis på kart
Solfaktor
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Wireless internet
  • Restaurant

Avstand

  • Avstand sentrum: 500

Om hotellet

Sjarmerende Donatello Hotel har en gunstig beliggenhet i sentrum av Praha, bare noen meter Karlsplassen, et av Europas største torg. Václavplassen og berømte attraksjoner som torget i gamlebyen, Den astronomiske klokken, statsoperaen og Karlsbroen ligger i gangavstand fra hotellet. Praha slott ligger også innen rekkevidde.

Det familiedrevne hotellet ligger i en bygning fra 1300-tallet, og vår vennlige stab ønsker deg velkommen til avslappet og rolig atmosfære full av tradisjonell gjestfrihet.

De velutstyrte rommene er smakfullt innredet i en atmosfære av fordums storhet, men med moderne bekvemmeligheter som LCD-satellitt-TV og gratis trådløs internettilgang på hele hotellet. Gjester kan koble av i hotellets spa-området, og for ekstra bekvemmelighet tilbyr hotellet transport til og fra flyplassen. Et perfekt valg for å oppleve denne fascinerende byen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise