Original Sokos Hotel Viru

Tallinn, Estland Vis på kart

More about facilities ▼

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Original Sokos Hotel Viru ligger i hjertet av Tallinn og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Raekoja Plats (rådhusplassen) og Tallinna Raekoda (rådhus). Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Niguliste kirik (kirke) og 0,6 mi (0,9 km) unna St. Olavs-kirken.

Ta deg noe å spise på Public Corner, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på 2 kafeer. Stedet har en bar/lounge samt 3 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Gratis frokostbuffé er inkludert.

Slapp av og koble av med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 boblebad, en nattklubb og en badstue. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, en spillesal og gavebutikk/kiosk.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Vis på kart

Kart

Gjestenes vurdering