Ilianthos Village

Agia Marina, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Flyplass Kreta/Chania (CHQ): 29.0 km (33 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 10000

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger ved stranden i Agia Marina, kun 10 km fra sentrum av Chania og busstasjonen. Det ligger nær alle de viktigste turistområdene og den venetianske havnen i Chania. Gjestene vil finne forbindelser til offentlig transport og mange butikker og restauranter 5 minutters gange fra det familievennlige strandhotellet, og barer og natteliv ligger en 10-minutters spasertur unna. Hotellets beliggenhet er perfekt for gjester som ønsker å utforske omgivelsene og selve den vakre øya Kreta. Heraklion ligger omtrent 130 km fra hotellet, og andre nærliggende steder av interesse inkluderer Elafonissi (70 km unna), Samaria-juvet (45 km unna), Rethymno (70 km unna) og Limnoupolis badeland (5 km unna). Chania-Souda lufthavn ligger ca. 20 km fra hotellet.

Gjestene kan velge mellom 2 juniorsuiter og 39 suiter. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og minibank. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Ferielandsbyen har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Komplekset har fasiliteter for rullestolbrukere. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-opererte vaskeri og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i sovesofaen. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe og minibar er også tilgjengelig. Kjøkkenkroken har kjøleskap og kaffe- og tekoker. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV, radio og WiFi (uten ekstra kostnad). Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Komplekset har familierom og røykfrie rom.

Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna kose seg i sitt eget badeområde. Forfriskende drinker i bassengbaren og et avslappende bad i boblebadet er den perfekte måten å slappe av på. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. De som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, kan sykle/terrengsykle på stedet. Mot en avgift er minigolf også tilgjengelig. En rekke idretter er tilgjengelig, inkludert vannsport som windsurfing og vannaerobic. Mot en avgift kan gjestene også nyte vannski, jetski, padlebåt, bananbåtturer og kanopadling. Mot en ekstra avgift kan gjestene også velge mellom treningsstudio, bordtennis og biljard. Det finnes et velværeområde med spa, dampbad og solarium og mot en ekstra avgift badstue og massasjebehandlinger.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Gjestene kan nyte de kulinariske herlighetene til den røykfrie, luftkondisjonerte restauranten, som tilbyr høye stoler for barn. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast, halvpensjon, helpensjon og all-inclusive. Til frokost, lunsj og middag serverer gjestene seg selv til buffeen eller velg deres foretrukne mat fra menyen (til lunsj og middag). Spesielle kulinariske alternativer, som vegetariske retter, er også tilgjengelig. Komplekset tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider