Panorama Hotel

Kato Stalos, Hellas

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Flott 4-stjerners hotell med en unik utsikt over Chania-floden og Thordorou øyene
Panorama Hotel tilbyr et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. I resepsjonsområdet finner dere et stort og pent innredet sitteområde med en bar, samt en buffé-restaurant. Det er Wi-Fi tilgjengelig både i fellesarealer på hotellet og på hotellrommene.

Bassengområdet er stort med en fantastisk utsikt. Her finnes det to svømmebassenger, et stort basseng og et for barn, adskilt med en gangbru. Dere finner også en solterrasse med solsenger og parasoller, i tillegg til utlån av badehåndklær. Bassengbaren, Almyra, er ideell når en nyter dagen ved bassenget eller ønsker å ta en drink før middagen.

Hotellets hovedrestaurant, Symposium, tilbyr buffémåltider og en a la carte-meny. Under måltidet kan dere nyte den nydelige utsikten over byen, Chania. Restauranten tilbyr også meny for dem med spesielle behov - dette må dog bestilles på forhånd. Utover dette tilbyr restauranten en snackbar, samt en buffé som egner seg spesielt for barn.

Panorama Hotel tilbyr også treningsfasiliteter, og et spa hvor dere kan nyte en rekke kroppsbehandlinger, som er avslappende for kropp og sjel. Her finnes det også frisør- og skjønnhetssalong. I frisørsalongen tilbys det hårklipp og styling, mens i skjønnhetssalongen tilbys det forskjellige ansikts- og skjønnhetsbehandlinger.

For barn finnes det både barnebasseng, en lekeplass og et spillrom. Andre aktiviteter er bordtennis, biljard og tennis for å nevne noen.

Ikke langt fra hotellet er det en gangbru som tar dere over veien til en koselig strand. Her finner dere strandbaren, Nissi Beach Bar. Vi vil informere om at snacks og drinker her ikke er inkludert i All Inclusive-tjenesten.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering