Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Sivota, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstand sentrum: 200 m
  • Air conditioning (rooms)
  • Garden
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToCenter: 200
  • DistanceToPublicTransportation: 700 m
  • DistanceToSupermarket: 50 m

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Velkommen til Villa Rossa Area Boutique Beach Resort! Ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell, som ligger ved stranda i sjarmerende Parga. Med varsom hånd har eierne gjenskapt den opprinnelige stilen av dette historiske landemerket. Den unike beliggenheten gir deg tilgang til stranda rett nedenfor hotellet og kort vei inn til Pargas pittoreske havnepromenade og restauranter.

På Villa Rossa Area Boutique Beach Resort verner familien om både gjestene og miljøet. Under renoveringen, som ble gjennomført for noen år siden, har de benyttet resirkulerte materialer og innredningen er en blanding av lokalt håndverk og vintagedetaljer. Rommene er ulikt innredet og en sjarmerende detalj ved hotellet er at de tre bygningene former den greske bokstaven π (pi).

Drikkevannet på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort er av beste kvalitet. Hotellets drikkevann, isbiter, kaffe- og tevann er destillert i en egenutviklet filtreringsprosess. Her får du det beste vannet i Parga!

Med havet som nærmeste nabo

Hotellet ligger mellom de to strender - Krioneri og Piso Krioneri - med havet som nærmeste nabo. Som gjest kan du bestille solsenga din på den private stranda om du samtidig bestiller noe i strandbaren. Baren er åpen fra tidlig morgen til sen kveld og her serveres enkle retter og salater, juice og smoothies på lokalprodusert frukt, lokal premiumvin og champagne.

Havutsikt på menyen

Hotellets restaurant har en stor terrasse som vender mot havet og utsikt mot Pargas glitrende silhuett. Her serverer de en hjemmelagd frokost hver morgen med nybakt brød, paier og bakverk. Til lunsj og middag lager de lokale delikatesser, fersk fisk og skalldyr på kullgrillen, under overoppsyn av hotellets prisbelønte kokk. Den greske atmosfæren er påtagelig, her er det hjemmekoselig og rolig.

Bygningenes historie

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort har en spennende historie. Den vakre røde hovedbygningen, Villa Rossa, vender mot havet og var tidligere hjemmet til en rik tobakkseier og hans familie. Der de andre to bygningene står var det på den tiden et tobakklager og staller. De tre husene er ligger i en frodig hage. På hotellet er det et lite museum som vise husets historie, samt et lite galleri som med gjesteutstillinger.

Øvrig om hotellet

Heis kun i Roseana-bygningen. Apollos rom ligger i alle bygninger. Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet. Bagasje transporteres ikke.

Nærområdet

Parga er på mange måter Hellas hjerte. Med sjarm, vakker natur og fantastiske strender er det den perfekte plassen for både avkobling og aktivitet. På Villa Rossa bor du nært naturen men allikevel kun et steinkast fra shopping og restauranter. Start dagen med en tur i middelhavs-hagen, oppover i olivenlundene og langs stranden inn mot Pargas sentrum. Villa Rossa ligger i gangavstand til den koselige havnen. Her ligger tavernaene tett og i de trange smugene slåss små butikker om plassen med koselige små barer.

Fra Parga kan du ta utflukter helt til Albania! Apollo har et stort utfluktsprogram fra Parga og du kan lese mer her om hvordan du enklest opplever Epirus-områdets ekte gullkorn.

Mot avgift

Solsenger og parasoller på stranda.

Badehåndkle

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider