Playitas Annexe

Las Playitas, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Aktivitetsprogram for barn
 • Babyseng
 • Billeie
 • Barnelekeplass
 • Underholdningsprogram
 • Internett på rommene
 • Vaskeri-service
 • Lobby/lounge
 • Bagasjeoppbevaring
 • Resepsjon
 • Shop
 • Restaurant

Avstand

 • Avstand til offentlig transport: 150m
 • Avstand til supermarked: 150m
 • Avstand til strand: 300m
 • Avstand til sentrum: 5000m

Om hotellet

Playitas Annexe er en sidebygning til vårt populære sport- og ferieanlegg Playitas Resort. De romslige og meget enkle leilighetene passer for deg som vil ha en deilig seng å sove i, men som fremfor alt legger mest vekt på trening og ikke har noe i mot å gå de 400 meterene ned til Playitas Resort for å benytte alle de sportsfasilitetene som finnes der.

Playitas Annexe har enkel standard, men du har selvfølgelig tilgang til alle de fantastiske treningsmulighetene på vårt beste treningshotell Playitas Resort, som ligger cirka 400 meter unna. For å komme dit går man ned en bakke forbi golfbanen. Playitas Annexe passer først og fremst for lag og klubber samt større selskap.

Uendelige treningsmuligheter på Playitas Resort

På Playitas Resort finner du Kanariøyenes største treningssenter og et stort sykkelsenter. her er det også en moderne innendørshall, golfbane, tennisbaner eller løyper for løping. I anleggets hjerte ligger Plaza Rambla, et torg med klesbutikk for sport, restauranter, minimarked og en sportsbar.

Vil du spille golf så har Playitas en 18-hulls bane med par 67. Her får du en morsom opplevelse der de karrige partiene med vulkanstein skaper en kontrast mot golfbanens knallgrønne fairways. Her kan du lese om våre golfpakker på Playitas.

På Plaza Rambla ligger også SportsBooking, der du bestiller alt som har med sport å gjøre fra det store utvalget av treningstimer og aktiviteter. Her kan du lese om de ulike sportsaktivitetene på Playitas Resort.

Herlige svømmebasseng

Ved Playitas Aparthotel er det et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng og plaskebasseng for barna. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget.

Det olympiske 50-metersbassenget er oppvarmet til cirka 26 grader vinterstid, mens hovedbassengene varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Badehåndklær mot avgift.

Moro også for de minste

På Playitas er det en lekeplass, svømmeskole og visse ferieuker arrangeres Kids Sports Academy for barn mellom 5 og 15 år.

Mat og drikke

Maten er en viktig del av helhetsopplevelsen på Playitas Resort. Helseriktig og næringsrik mat er en av de viktigste ingrediensene på Playitas. Så langt det er mulig benytter restaurantene økologiske produkter og har en egen Eco Garden med cirka 50 ulike sorter frukt, grønnsaker og urter.

På Playitas Resort er det t bufférestauranter, to à la carte-restauranter som serverer spanske og italienske retter samt to poolbarer, der det serveres enklere retter. Vanlig kleskode til middag (ikke kortbukser og sandaler).

Øvrig på Playitas Resort

Wifi inkludert. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved Playitas Aparthotel. I resepsjonen på Playitas Hotel er det en minibank. Alle gjester som bor på Playitas Resort må bære hotellets armbånd under oppholdet. Mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikk døgnet rundt som kan oppfattes som forstyrrende.

Bussholdeplass for lokalbussen utenfor hotellet. Det ligger også en friidrettsarena (mot avgift) 5 kilometer fra Playitas Resort.

Som gjest på Playitas Annexe sjekker du inn i resepsjonen på Playitas Hotel, cirka 400 meter fra Annexe.

Dersom du skal ha med deg egen sykkel, golfbag eller eget surfeutstyr, kan du forhåndsbestille plass i bussen, det koster 350,- kroner. Om du ikke forhåndsbestiller koster det 35 euro som betales ved ankomst.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider